Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Evet Topicteki gibi Discman arıyorum. Hiçbir sorunu olmaması lazım. Fiyatları ve markasıyla birlikte yazarsanız sevinirim[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgesDear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bence hic urasma ikinci el okuyucu alinmaz cunku onlarin bi omru var omru bitince calismaz 2 el de bu omur isi devreye giriyo ben alma derim[signature][hline]Bazen sesiz kalmak Hakizlikara goz yummak ezimek en iyisidir. Cunku bir gun gelir İcindeki kin buyur Ve cezalarini verirsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sony D-NE511 ATRAC3/MP3/Audio 200 Milyon[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 85 milyona discman alırsa,birde o kadar pil parası harcar her ay... Sonynin bir modelini aldım ben,120$.. Biriktir paranı,ondan al... iki alkalin pille,günde 5 saat dinlemeden 2 hafta gidiyor en az....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben bi philips gördüm 5 oyun + mp3 calar discman dior 260 kaaat... :( ben bunun gibi bişiyi 160 kaat a falan almayı düşünüom ama sağlam olacak[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bulursan 2 tane de bana al. Bi de şu discman'de oyun nedir anlayamadım gitti.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ne bilem yeni çıkmış oyunlu işte teknoloji yafs eskiden yoktuki[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar