Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TURKS Guild (Fury) Üye alımı

alabandes

Öne çıkan mesajlar

®®£ TURKS GUILDINE HOS GELDINIZ £®®
£ Web Sitesi £

Detaylar icin Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz :

www.aocturks.com

£ Guild Hakkinda £

® Server : Fury
® Oyuncu Alimi : Evet devam ediyor ( LVL Siniri yok )
® Guild Sehri : Poitanda T3
® Ventrilo : Kullanima acik vaziyette
® Raid : Devam ediyor

£ Guild Aciklamasi £

TURKS Guildinin amacı,
AOC oyununu sadece Türklerin oluşturduğu bir gurupla oynamak ve bu esnada da diğer yabancı oyunculara Türk birliğini göstermektir. Diğer oyunculara saldırılabilir.Ama Klan müttefiklerine saldırmak ,gank,küfür ve müstehcen kelimeler kullanmak kesinlikle yasaktır.Düşman guildlere ve gankerlara gank serbesttir.
Aramiza katilip takim oyunu oynamak isteyen bireyler aramaktayiz.
Ben ve arkadaşlarim yukarida tanitimi yapilan yerdeyiz ve gelmek isteyenlerede kapimiz sonuna kadar açiktir.
Oyundan arkadaşlarinizla beraber ister Türk olsun isterse yabanci zevk alarak oynamaya bakin.
Herkeze iyi oyunlar dilerim...

Tamamen Turklerden olusan bir guild sistemine sizde ortak olup
Bize katilmak istemez misiniz?

!!! Evet se cevabiniz biz sizi bekliyoruz !!!

Yetkılıler: Horuss, Alabandes

www.aocturks.com

Fury (PVP)

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim aoc yeni başladım level 6..fury serverındayım ama ingilizce konuşmaktan bıktım buradan bakıyorum türk serverlara ama nası yapıcamı bilemiorm lütfen yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

hg said:

merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim aoc yeni başladım level 6..fury serverındayım ama ingilizce konuşmaktan bıktım buradan bakıyorum türk serverlara ama nası yapıcamı bilemiorm lütfen yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem şimdiden teşekkürler

hacı level 6 iken nasil ingilizce konuşmaktan baydın? oyunun ilk 5-6 leveli zaten tutorial he?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

2 Mayıs 2010 : Fury server Guild sıralaması,

Xibaluku Hard Mod : Oyunun en zor zindanlarından birisi olan Xibaluku yu hard Mod diye tabir edilen bir sistemle 25 dakikada kesmiş bulunuyoruz.Oyunun içerisinde bulunan oyuncular bunun ne kadar zor bir olay olduğunun fakındadırlar.

Guild Level 7 ile gelen Taverna binası : Oyuna eklenen Guild level sistemi ile gelen binalara bir yenisi daha eklemiş bulunmaktayız. 7 level ile gelen Taverna binasında ilk içkiler bedava

Bize katılmak isteyen arkadaşlarımızda varsa : Aşağıdaki adreste bulunan Guild Başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.Genel uayarılar ve kurallar mevcut başlıkların altında mevcuttur.Oyun içerisinden ne yazikki artık oyuncu alımı yapılmamaktadır.

Detaylar ve Guild Başvurusu için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz : www.aocturks.com

Yada Oyun içerisinde daha detaylı bilgi almak için ( /tell alabandes ) şeklinde bana mesaj atabilirsiniz.Aşağıda vermiş olduğum kişilerede Oyun içerisinde ulaşmaya çalışabilirsiniz.

Horuss
Fuzuli / Dahhak / Farsalian / Farabba / Zeban / Hukumdar / Hukumran
Goktengr
Darkarcher

Oyundan arkadaşlarinizla beraber ister Türk olsun isterse yabanci zevk alarak oynamaya bakin.
Herkeze iyi oyunlar dilerim...

Sosyal ağlarda paylaş

Ben Fury'de oynamıyorum ama guild tanıtımlarınız esnasında guildinize girip girmeme konusunda karar verecek oyuncuları biraz daha bilgilendirmeniz gerekmiyormu?

Ben bir kaç soru sorayım sizin yanıtlarınız, yanıtlarsanız guildinize girmek isteyen oyunculara ışık olsun.

- T1, T2 yada T3 raidlerini düzenleyebiliyormusunuz?
- Bu raidleri yapabiliyorsanız eğer PUG olarak mı yapıyorsunuz yoksa 20+/24 kendi içinizden çıkartabiliyormusunuz?
- Battlekeepiniz var mı?
- Siege yapabiliyormusunuz?
- Mini game questleri için premade kuruyormusunuz?
- Günde kaç kere Shrines of Bori functionunda Sacriface yapabiliyorsunuz?
- Guildiniz herhangi bir allaince'a üye mi? PVP yada PVE.
- Guildin renown levelini arttırmak için hangi çalışmaları yapıyorsunuz? Gösterdiğiniz resim haftalık birşey bu hafta sıralamada yükselebilirsiniz önümüzdeki hafta düşebilirsiniz, önemli olan level. Renown level17'de PVP XP +%25 Modification var mesela.
- Raid düzenliyorsanız eğer, DKP var mı?
- Raid düzenliyorsanız eğer, Relicler FFA'mı?
- W1 düzenliyorsanız eğer, SHARD'lar FFA'mı?
- Üyelerinizden vergi, para, item, materyal herhangi birşey alıyormusunuz?
- Akşamları online sayısı aşağı yukarı ortalama kaç oluyor?
- Guildin yaş ortalaması kabaca sizce kaçtır?
- Guild oyuncu tabanınız hangi guildlerden gelmekte? Victorea, Sultans gibi clanların oyuncuları halen sizin guildinizde devam etmekteler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Hay hay,seve seve yanıtlarım.Bizim yaptıklarımız veya sizin sordukarınızı aşağıda kısaca açıklamaya çalıştım.İnşallah başlıyacak olan oyunculara azda olsa bir fikir verecektir.
Unutulmaması gerekn şey ise biz sadece Türklerden oluşan bir yapıya sahibiz.Onun içindirki yaptıklarımızda bununla ölçülüdür.

.T1 ve T2 Raidler düzenliyoruz.T3 için ise denemelerde bulunuyoruz.
.Genelikle insanların online süreleri uyuşmadığı için bu raidler dışardan toplama ile yapılabiliyor.Aama her zaman Raidlerdeki ana görevleri yapacak oyuncuların bizden olmasına özen gösteriyoruz.Yada o raidi toplamıyoruz.
.Şu anda bir pvp kalesine sahip değiliz.Geçmişde denemelerimiz oldu ama uzun süre ne yazıkki aldığımız kaleleri elimizde tutamadık.
.Diğer Guildlerin ortak savaş çağrılarına her zaman yanıt veriyoruz.Yakın bir zamanda kale savaşına katılmadık.
.Mini game ler için fazla olmasada arada takımlar kurarak giriyoruz.
.Bori de şimdilik bizim yapabildiğimiz hiç bir şey yok.Açık ve net olarak sayı üstünlüğü çok onemli.Bir kaç denememiz oldu ama 50 kişiye karşı 15 kişinin fazla yapabileceği bir şey yok.
.Standart olarak belli üylerin kasabilecekleri max. ve min. puanalrı belirlemiş bulunmaktayız.Mümkün olduğunca her hafta belirlediğimiz puanı tuturmaya çalışıyoruz.
.Raidler de eskiden uyguladığımız ve yaklaşık 2 sene süren DKP sistemini artık kullanmamaktayız.Şehrimiz şuanda Full T3 olduğu için bunada artık gerek duymuyoruz
.Raidlerde relicler ffa olarak verilmekte.Hem kendi Railerimizde hemde,toplama raidlerde durum aynıdır.
.W1 deki düşen epic taşlarda ffa dır.
.Üyelerimizden vergi,para,pul veya buna benzer hiç bir beklentimiz yok.
.Akşamları online sayısı 15 ve üstü hafta sonları bu rakam birazdaha değişmektedir.
.Yaş ortalaması 25 üstü diyebilirim.
.Serverda bulunmuş veya hali hzırda bulunan her kökenden ve gruptan oyuncular aramızda bulunmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

ozgurtrk said:

oyuna yenıden baslıyorum 80 lvl rangerım vardı.;Guildinize oyun içinden ulaşmaya çalışıcam, web sayfanızda bnaşvuru bölümünü bulamadımda burdan yazdım.İnşallah bizimde çorbada tuzumuz olur.

Sitemizde bulunan Forum larda,GUİLD BAŞVUSU adındaki başlığın altından bizlere ulaşabilirsin.
O başlığın altındaki Forumu eksiksiz dolsurup gönderdiğin anda,en geç 1 gün içerisinde yine aynı başlığın altındna haberdar edileceksiniz.
Detaylar yine mevcut başlığın altında bulunmaktadır.Senide aramızda görmek bizi sevindirecektir.
İyi oyunlar..
İyi forumlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...