Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the Rings: Conquest

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Ps3ü yeni almaktan kelli bikaç gündür oyunum yoktu. Ben de ps storedan demo çekmeye başladım. Bi baktım bu oyunun multiplayer demosu var. anam dedim hemi de multiplayer, inidrmiş bulundum.
Oyun gayet hoş aslında, para verilip orjinali alınır mı bilmem ama demosu uzun süre oynatabiliyo kendini.
EA'in lotr oyunlarının multiplayerlısı diye tanımlayabiliriz aslında :D vardı eskiden hani, bilgisayarda falan. Return of the kingi bilmemneyi yaptılardı.
Oynanışı aynı, internetten 16 kişiye kadar multiplayer olarak oynanabiliyo. Demoda sadece conquest modu, yani eaöö... diğer oyunlarda adı nası geçiyodu hatırlamadım da, haritadaki bayrakları ele geçirmek suretiyle alan kontrolü tadında bişey :D
Taraflar çok yaratıcı isimlendirilmiş : iyiler ve kötüler. İyilerde haritaya göre tipler hafif değişse de gondor savaşçıları, hobbitler vesaireler var. Kötülerdeyse orc, uruk-hai gibi tipler oluyor.
4 tane class mevcut: Mage, archer, warrior ve scout. Bu classların farklı özellikleri var tabiiki ama iyi veya kötü takımda classler veya oynanış açısından bi fark yok.
Bu classlere ek olarak oyun esnasında troll, ent ve hatta abartıp gandalf, balrog, ringwraith falan olunabiliyor.

Sözün özü : EA'in eski lotr oyunlarını sevenler kaçırmasın derim," pek bi fikrim yok ki neymiş ? " diyenlereyse demosunu multiplayer denemelerini tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...