alperozg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 [email protected] dan gelen mesaj aynen şöyle: Önemli hizmet duyurusu: Sistemde yapılan en son yeniliklerinin bir parçası olarak, Windows Live(TM) Messenger Service oturumu açmaya devam edebilmeniz için e-posta adresinizi değiştirmeniz gerekiyor. Erişiminizin engellenmediğinden emin olmak ve daha fazla bilgi edinmek için http://support.microsoft.com/gp/Messenger/tr adresine gidin. çok saçma geldi bana, adres falan gayet resmi duruyor ama güvenemedim yine de, aynı mesajla karşılaşan var mı? adresten ilerlediğinde login ekranı çıkıyor, yani mail ve şifreyi istiyor, fake olabilir gibi me geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bana da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bana da geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şu an bişey yapmayı düşünmüyorum eğer sonunda login olamazsam bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 herkese geldi mi acaba yoksa belli başlı kişilere mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ilke, halk senden cevap bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yettim, arkadaslar o maili 100 arkadasiniza forwardlamazsaniz msn hesabiniz kapatilacak sdffs phishing gibi bisey degil bu ya gercek siteye yonlendiriyor cunku, degistiriverin sifreyi en kotu bosuna sifre degistirmis olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 MAYILI ACMAYIN MALVER GIRIYOR PISINIZE. ARKADASLAR AYRICA KONBOFIKS YUKLERSENIZ HEPINI SULUP SIPIRIYOR, DERTINIZ OLMASIN. ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bana gelmedi gerçi ama, linkin sonundaki tr kısmını fr ger falan yapınca o dilde çıkıyor ingilizce için sadece messenger/ yeterli, official bişi gibi, yada çok kasmıslar tüm dillerde felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackSparrow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 İnanmayın bu tür şeylere.. Bugüne kadar hotmail'in böyle bir mail attığını hiç görmedim ve çok çok saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Penthesilea said: yettim, arkadaslar o maili 100 arkadasiniza forwardlamazsaniz msn hesabiniz kapatilacak sdffs phishing gibi bisey degil bu ya gercek siteye yonlendiriyor cunku, degistiriverin sifreyi en kotu bosuna sifre degistirmis olursunuz. e posta adresinizi degistirin diyor, sifrenizi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mum_Chamber said: e posta adresinizi degistirin diyor, sifrenizi degil evet bana çok saçma geldi, var mı değiştiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hataymış: http://messengersays.spaces.live.com/Blog/cns!5B410F7FD930829E!66455.entry We sincerely apologize, but this was accidentally sent out. If you received this notification today, please ignore it. You will be able to continue to use your current e-mail address, and there is no reason to make any changes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 stajyer screwup mı acaba dhfnjmkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yau ben eski MSN yuklicem diye sildim son surumu.sonra birkac eski surum denedim.fekat hepsi login olmadan son surume yukseltmek lazim dedi.mecbur son surume yukselttim.ama son surumde login icin tıklar tıklamaz 8007007e kodlu -yardım bolumunde bulunmayan-bir hata veriyor ve katiyetle MSN acamıyorum.bu arada acayip lazim su sıra MSN bilgili ve ilgililerden yardım bekleruk.amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/11407067.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar