Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kiz kardesim ingiltere yada amerikaya yaz icin dil gelistirmeye gitmek istiyor, bir ailenin yaninda kalmak falan. Aranizda boyle bir sey tecrube etmis olan var mi ? Varsa istanbulda belli bir kurum var mi bu islerle ilgilenen , hangisi iyidir ? Fiyat / Performans acisindan durum nedir (ben de usade universite okuyorum kriz kriz adami cok germeyelim) Tesekkur simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ingiltere hakkında istediğiniz soruya cevap verebilirim. danışman firmaların çok farkları yok ayrıca para ödemiyorsunuz danışman firmalara okuldan komisyon alıyorlar. mayfair isimli kursu tecrübe ettim fiyat/performans açısından iyi. londra'dadır kendisi. burda aylık masraf ortalama 800 pounddur.(2000 YTL) kişiye göre artabilir azalabilir. kurs ücretileride yıllık 1.500 - 2000 pound civarıdır. londra dışındaki şehirlerde yaşam masrafları çok daha düşüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Kaplan Aspect ve education first tecrube etmis olaniniz varmi peki ? babam bunlara kilitlenmis galiba en son bak bi bak bi diyor bakarak anlayamacagim halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Kaplan Aspect dünyanın birçok yerinde bulunan bir okul. Kalitesi iyidir ünlü bir okuldur. Amerikada bu dediğin okullar arasında kaplan aspecti tavsiye ederim. Ayrıyetten okulun bulunduğu yer açısından ve kalite açısından alternatif olarak EC yi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ben de mayfair school of english e gittim 2007-2008 arasında. şimdi aradan 1 sene geçtikten sonra tekrar ordayım :) tavsiye ederim iyi bir okuldur. fiyat/performans açısından en iyilerden. hatta düşünen var ise kayıt işinde yardımcı da olabilirim zira kursun bir bakıma tanıtımını yapmak için kurs müdürü ile iş anlaşması yaptık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 oha fiyatlar iyiymiş, kaplanbıdının 4de biri nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fiyatı baya iyi, türkiyedeki kurslardan da ucuz üstüne londrada eğitim görüyorsun =) kaplan a para verene kadar mayfair e gidip artan parayı özel ders + okul dışı etkinlikler + ekstralar olarak yersin kaplan a gidenler bir de genel olarak fabrikatör cocugu falan olur onlarla takılmak da abartı bir masraf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben yardımcı olabilirm hatta halam yurtdışı gezi ve eğitim turları düzenliyor yönlendirebilirim seni. ben gittim bu şekilde southampton da ,okulun adı lewis school a gittim. hafta içi 5 gün kurs saat 2ye kadar ondan sora okulun aktiviteleri sporuydu gezisiydi mangaliydi akşam pub falan baya aktif bir ortamdı. hafta sonlarida londra gezileri falan oluyor. aile yanında kaldım ama istersen üniversitelerin yurtlarinda kalabilirsin ama ailede kalırsan daha faydali olur dil açısından ve daha hesaplı. birde londra yı tavsiye etmem çünkü oralarda çok fazla milletten insan var yani adım başı türke denk gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aile yanında kalırken böbreklerin gitme olasılığı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar