Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Alette powerwinder da takılıdır. Powerwinderla beraber alet böyle görünüyor. Bendeki aletin görüntüsü değil bu netten aldım. Ama birebir aynısı. Lensler: CANON FD 70-150 F4.5 MANUEL Canon FD 50mm f/1.8. Ankaradayım. 450 Ytl istiyorum. Indirim olur
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bende de var ae 1. yıllardır elimi sürmedim ama uzaktan seviyorum kendisini. az daha beklet, 5 seneye antika olarak binlerce dolara gider bunlar, ilk otomatik diyaframlı kamera bu boru diil :P
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya sorma ema telefon almayı kafama koydum elde satmak istemediğim ne varsa satıyorum bitek onlar para ediyo sdf
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 iyi de bu işle ilgili olmayana 450 liraya da satamazsın ki aleti, yarı fiyatına dana gibi megapiksel osuruk dijital kameralar var :/ neyse babalamiim ben, sen alışverişine bak. kolay gelsin. arkadaşlar alın bu makineyi, gerçek bir klasik bu!! diye reklam da yapiym elim değmişken hatta.
Öne çıkan mesajlar