Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Alette powerwinder da takılıdır. Powerwinderla beraber alet böyle görünüyor. Bendeki aletin görüntüsü değil bu netten aldım. Ama birebir aynısı. Lensler: CANON FD 70-150 F4.5 MANUEL Canon FD 50mm f/1.8. Ankaradayım. 450 Ytl istiyorum. Indirim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bende de var ae 1. yıllardır elimi sürmedim ama uzaktan seviyorum kendisini. az daha beklet, 5 seneye antika olarak binlerce dolara gider bunlar, ilk otomatik diyaframlı kamera bu boru diil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ya sorma ema telefon almayı kafama koydum elde satmak istemediğim ne varsa satıyorum bitek onlar para ediyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 iyi de bu işle ilgili olmayana 450 liraya da satamazsın ki aleti, yarı fiyatına dana gibi megapiksel osuruk dijital kameralar var :/ neyse babalamiim ben, sen alışverişine bak. kolay gelsin. arkadaşlar alın bu makineyi, gerçek bir klasik bu!! diye reklam da yapiym elim değmişken hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar