Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşin İşinden Çıkamıyorum oooof of!!!!

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

benim sna karşı duygularım belli filan de, emin ol dost olalım ayagına yatarken sende bayrak indirirsen bi daha göremezsin kzı, için yanar... yani kızla yanyana gelemezsin kısacası sn hala kendince onu seversin iş platoniğe filan döner...

senin yapcaan sey acıklama (ama en şaşaaaaaaaalısından), özür (bunları atmamaıyldımama kız yanlızca arkadaşım snein gibi deil ve haklısın şunu şöle yapsam daha iyi olurdu ayakları) ve diğer kızla muhabbeti 0'la...

ya arkadaş ben cidden anlamıyorumşu karı kız milletini, ya insan sevdiğinin mutlu olmasını istemez mi? ozaman ne diye senden hoşlanan kız senin ilişkini bozuyo, hele bir de onun bozdugu ortadayken bide seni kendisine cekmeyi nasıl dusunuyo? hayret bişi ya, arasıra gidiyorum hepsinin belasına, en iyisi saplık diye... EMA APLAA şuna bi çözüm bul ya sen anlarsın şu karı-kız m/illetinden....

"Kadınlar, onlarla da olmaz, onlarsız da..."[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

öyledir... ama şu var ben kendimiaşık zannettiğim bi kızın çıktığı oldugunu görünce farkettimki artık evde onu dusunmuyorum, yani onunla telefonda konusunca aşka geliyorum ama 2 saat sonra aklımdan geçmiyo bile yani iplemiyorum... şu anda konuşsam yine aşka gelirim diyorum ama şu anda hiç yanicidden hiçbişi hissetmiyorum kıza karşı:) ilginç bişi... ben sana benim hikayeleri anlatsam şaşarsın ama boşver... dediğimşöyle ; eger gerçekten kotu bişi yapmadıysan, onla direk dürüst konus (eger salaksa zaten bişi anlamaz ama "nadiren" rast gelen zeki kızlardansa zaten anlar durumu) sonra af dile, eger bisiler kurtarmayı başarırsan kıza bu siteyi ver, hem belki fan elde etmiş oluruz:), sonra arayı bozan kızla hiç konuşma, diğer 4 lünün de aranızı bozmakta yardımları dokundugu icin suratına bile bakma, konuşurlarsa sorduklarına kısa cevap ver ve bişi sorma, gülme suratlarına... işte burda yine zeka devreye giriyo, eger o 4lü zekiyse zaten naptık nettik diye düşününce en azından af dilemeye gelirler pardon filan diye, eğer gerzekleredense bu salak bana napıyo der iyice koparsın bidaha suratınıza nbakmazsınız birbirinizin... zaten oyle bi olayda soguyacak kişilerse bu tipler onlar kanka deildir, dost bile deildir yanlızca yakın arkadaştır... valla bu yazdıgımda anladıgım kadarıyla 4lü, dışlanan kız mesajı gosterince trip mi yaptı aranıza bozmaya yardım mı etti ne öyle bişi... peki 4lüyle dışlananın arası iyimi şu anda?

ne komplike olay beee...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 18 Mayıs 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
bak sana son yorumumu yapiyorum netlik kazansin ve kafan karismasin diye.

kizlarla dost ol ama birak hepsini mutlaka arayi sogut ve uzaklas. yoksa seneye kafani oyle bi zikeceklerki var yaaa... neye ugradigini sasacaksin kafani hannibal bile acsa yedirecek bisi bulamaz. Akli dengesini yitirmek istemeyen bir erkek en fazla 2 kizla kanka olmali ayni zaman dilimi icinde yoksa is fena uzar. ikisi arasindaki tartismalarda/kiskanclarda direkt malzeme olursun en sonunda ikizi barisir sonrada birbirine "ulan bu eagle'da hep bizi birbirimize katti ha" diyip seni dislarlar. Aman ha diyim.

kafa senin kafan. sen bilirsin :) son mesajimdi bu ehueh.

migren oldum...dengesiz oldum...AŞIK OLDUM daha ne olsun!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız şu var, senin onlara muhtaç oldugun kadar onlar da sana muhtaç... belki seninkadar deil ama bu kesin bence,yanlızca kaprislerinden bunu belli etmiyolar..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 18 Mayıs 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
öyledir... ama şu var ben kendimiaşık zannettiğim bi kızın çıktığı oldugunu görünce farkettimki artık evde onu dusunmuyorum, yani onunla telefonda konusunca aşka geliyorum ama 2 saat sonra aklımdan geçmiyo bile yani iplemiyorum... şu anda konuşsam yine aşka gelirim diyorum ama şu anda hiç yanicidden hiçbişi hissetmiyorum kıza karşı:) ilginç bişi... ben sana benim hikayeleri anlatsam şaşarsın ama boşver... dediğimşöyle ; eger gerçekten kotu bişi yapmadıysan, onla direk dürüst konus (eger salaksa zaten bişi anlamaz ama "nadiren" rast gelen zeki kızlardansa zaten anlar durumu) sonra af dile, eger bisiler kurtarmayı başarırsan kıza bu siteyi ver, hem belki fan elde etmiş oluruz:), sonra arayı bozan kızla hiç konuşma, diğer 4 lünün de aranızı bozmakta yardımları dokundugu icin suratına bile bakma, konuşurlarsa sorduklarına kısa cevap ver ve bişi sorma, gülme suratlarına... işte burda yine zeka devreye giriyo, eger o 4lü zekiyse zaten naptık nettik diye düşününce en azından af dilemeye gelirler pardon filan diye, eğer gerzekleredense bu salak bana napıyo der iyice koparsın bidaha suratınıza nbakmazsınız birbirinizin... zaten oyle bi olayda soguyacak kişilerse bu tipler onlar kanka deildir, dost bile deildir yanlızca yakın arkadaştır... valla bu yazdıgımda anladıgım kadarıyla 4lü, dışlanan kız mesajı gosterince trip mi yaptı aranıza bozmaya yardım mı etti ne öyle bişi... peki 4lüyle dışlananın arası iyimi şu anda?

ne komplike olay beee...

dışlanan da bu 4lünün içinde

kız dışlanınca 3lü kaldılar ;)

kızı daha önce dışladılar

dışlanan kız beni sevdiğnden...msjı 3lünün içindeki sevgilimin arkına gösterio ve aramızı bozuo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

peki kalan 3lünün tanıştırıcısının(senle sefkilini) senle alıp veremediği neydi, ve tanıştırıcı ve dışlanan çıktıgında kalan 2 kişinin de sana karşı tutumu filan var mı? varsa direk dediğimi uygula, risk al... zekiyse tekrar dost olursun aptalsa düşman kadar uzak...eger bilmiyorum diyosan zamana bırak...

"Ak akçe kara gün içindir" o zman kara günde aklıpını göstermeyen akçe değildir, yani eger cidden yakınsan o 3lüyle ve bu derece bi tavır koyuyolarsa sktr et, cünkü gercek dost (hatta kankayı katmıyorum bile) seni oldugun gibi kabul edendir, bu degismez ister kız olsun ister erkek... erkeklerin genelde erkek kankalarının olmasının nedeni erkeklerin pratik dusunmesi ve birbirlerini daha iyi anlayabilmesidir[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğimo için yanar diye tabir ettiğimolay da bu zaten... insanın intiar edesi geliyo... sana önerim o dışlanan kızın suratına dahi bakma ki ne halt ettiğini bilsin öylece g.t olup kalsın[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer olayları tam anlamadım ama seni eskisi kadar sevmiyorum sözü bir yalandır. Eğer hala yanında duruyosa eskisi kadar seviyordur. Durmuyosa eskisi kadar sevmiyordur bukadar basit.[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 18 Mayıs 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
ewet öyle oluyor genelde..
Kız istemiyorum dedikçe nedense insan kendini aşagılanmış gibi geliyor.Ve elde etmek icin her yolu deniyor..
Bunu ben de hissetmiştim..

Bi +1 de benden

Abi durum çok karışıkmış ya ne diyeyim. Arkansis'e katılıyorum kıza karşı açık davranman lazım, açıkça söyle durumu. Öyle çok fazla bişey kaybetmemişsin daha, ama önce çıktığın kıza neden öyle mesajlar attığını açıklaman gerek. Kız eğer anlayışlıysa seni affeder. Affetmezse de çok üzülme. Ha, bana sorarsan bu kadar zeka ve anlayışı gösteremeyecek bi kızı salla derim; ama bu benim fikrim tabii.

Kızı ikna etmeye çalış ama dost kalalım diye diretirse dost kal. Yok eğer ben dayanamam dost kalamam diyosan, garanti ederim kızı görememen, ilişkiyi tamamen kesmen seni cidden çok daha fazla acıtır. Ha zamanla duyguların yavaş yavaş azalır sen de bitiririsin ilişkiyi.

O dışlanan kızla da hayat boyu konuşma, hatta bence git yüzüne açık açık de bunları (aramızı bozdun yaptıgın buyuk okuzluk senden nefret ediyorum vs...) sonra da salla kızı. Seni seviyosa eğer bu ona koyar ama hepsini hak etmiş yaptığı az deil çünkü.

Dierlerinin durumunu tam anlamadım ondan çok da yorum yapamayacam.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 18 Mayıs 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
yanlız bişey var onun başka birini sevceğni, başka birinin elini tutcağnı, başka birini öpceğni düşündükçe kafayı yiyesim gelio

Alışırsın zamanla... Ben bunu 4-5 ay platonik olarak yaşadım allahtan geride kaldı o günler. Şöyle düşün: İleride sen de yapmayacak mısın, başka birine aşık olmayacak mısın? Yoksa şimdiden hayat planını kurdun da bütün ömrünü bu kızla harcamaya razı mı oldun? Bu yaşta ikincisi demeyeceine göre birincisini yapacaksın.[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 17 Mayıs 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
Ewt umarım birazdan yazcaklarımı anlarsınız...eğer anlar ve yardım ederseniz sevinirim!!

Yakın bi arkım var yazdan beri baya yakınız ve bu kız benimde hala yakın olduğum diğer kızlarla ii ark.ken bikaç hata yaparak ve okulda adında sölenti çıkartarak arasını bozdu.

Ben 4 üylede iyi olduğumdan zaman zaman aralarında kalıodum ve dışlanan kızı korumakla suçlandım ama bu yüzden hiçbir zaman 4 üyle de aram bozulmadı.

2ay önce bu 4 lüdeki birisi sayesinde bir kızla tanıştım ve çıkmaya başladık kızı gerçekten çok sevdim ve seviorum ve bu benim ilk ilişkim.

Benim sınıftaki kankamla bana sevgilimle tanışma fırsatı sağlayan kızın arasını yaptım ama onların ilişkileri uzun sürmedi birkaç gün önce ayrıldılar ve ben bu kızla 1-2 haftadır bozuğum.

Tam 1 hafta önce dışlanan kızla sinemaya gittim ve sinema sonrası msjlaşmamız sırasında sölediğim bir kaç cümleyi kız bozuştuğm kıza göstermiş ve bu yüzden sevgilimi aldatmışım gibi göründüm.

Ve dışlanan kızın beni sevdiğini ve aramızı bozmak için böle bişey yapmış olduğunu öğrendim ve o kızla bir daha konuşmamaya karar verdim.

Sevgilim dışlanan kızı 1 hafta boyunca tehdit etti küfür msjları attı ve dışlanan kızın annesi sevgilim annesiyle konuştu.

Bu 4lü olarak bahsettiğim kızlardan dışlanan dışındakiler bana bu yüzden cephe aldılar ve onlarla aram eskisi gibi iyi değil.

Sevgilimle cuma günü ayrıldık ve tekrar barıştık ama bana soğuk davranıyor ve bugun artık beni eskisi kadar sevmediğni söledi.

Ve beni bu olaylardan önce deli gibi seviodu.

Aklıma geldiği kadar açıkladım olanları ayrıntı merak eden sorabilir.

Sorum:Bu ilişkiyi eskisi gibi yapma şansım varmı?
Varsa nasıl?
Yoksa ayrılmalımıyım...zamana mı bırakmalıyım?

Ya da benim aklıma gelmeyen daha fazla soru ve açıklamanızı beklyorum çok ihtiyacım var bu kızı kaybetmek istemiorum.

Kızı al bı net cafeye aç patıyı aç topiği okut ağlasın kız.[signature][hline]myht never die,only changes. vilt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 18 Mayıs 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
gelişme:AYRILDIK...DOST KALMAK İSTİOMUŞ!!!!!!!!!!! :-(

Tütütü geç kaldık artık o iş bitmiş artık kıza msj atsan cvp bıle zor verır geçmiş olsun ama dedıgım gıbı topici bi sekılde okutursan ağlar kız.[signature][hline]myht never die,only changes. vilt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...