Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takılma sorunu

Pharoxym

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Oyunda çok sık karşılaştığım bi sorun bu. Özellikle base lere girdiğim zaman weya kalabalık rvr fightlarda (keep fightlarda) çok takılma oluyo pc de. Bunu nası düzeltebirim? Video ayarlarını en düşük sewiyede denedim fakat hala sorun dewam ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

RvR'de fastest frame rate takilirsan tier 4'te mahfolursun :) (AoE buyuler yani : Pit of Shades / Rain of Fire faktörü)

Eger oluyorsa custom1'e gir, butun grafikleri falan leş hale getir ama skill efektlerinde baskalarinin skillerinin efektlerini gorebilmeyi sec. Ben bu yolla oynuyorum, sadece keeplerin en ust katinda buyuk agri veriyor bana, onun disinda bir rahatsizlik gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

fuzulee said:
RvR'de fastest frame rate takilirsan tier 4'te mahfolursun :) (AoE buyuler yani : Pit of Shades / Rain of Fire faktörü)

Eger oluyorsa custom1'e gir, butun grafikleri falan leş hale getir ama skill efektlerinde baskalarinin skillerinin efektlerini gorebilmeyi sec. Ben bu yolla oynuyorum, sadece keeplerin en ust katinda buyuk agri veriyor bana, onun disinda bir rahatsizlik gormedim.

Deniycem teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bu sorun sadece sende yada turkiyeden oynayanlarda degil bu sorunu herkes yasiyor sorun goa nin dandik serverlari (dandik demek de pek dogru degil bence cunku bu kadar agir bir pvp oyununu kaldirmak kolay degil bazen fortlesslarda 200kisi combata giriyor bildiginz gibi) bana sorarsaniz bu lag sorunu cozulmez sanirim ellerinde ole bi teknoloji yok yoksa bu lag 3 aydir war ama bir cozum getirebilmis degiller...
Sosyal ağlarda paylaş

bence takılmaların sorunu işlemcide bitiyor benim makinam tek çekirdek ve 8600gtCalibre ekran kartı kullanıyorum ki bu oyun için gayet yeterli bir kart, internet kafeye gittigimde ise tamamen aynı özelliklerde fakat çift çekirdekli bir makinada oynuyorum ve yaşadığım sorunların %90 nını yaşamıyorum. sana tavsiyem dolar pek düşük olmasada, malum kriz ortamı alış gücü çok düştügünden dolayı 500-600$gibi bi paraya, çift çekirdek yada AMD olmak kaydıyla 4 çekirdek bi makina alman aksi takdirde sorun aynen devam edecektir BENCE...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...