Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ya durup dururken internet sayfalarının yazıtipi bold'a dönüşüyo firefoxla,nedir bunun sebebi? arada sırada oluyor böyle bi,tüm forumların yazıtipi filan bold oluyor,bi süre sonra düzeliyor ama bu sefer düzelmek bilmedi , bi fikri olan var mı acaba? doğru yere mi açtım topiği onu da bilmiyorum,başka nereye açsam bilemedim edit: foto link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 aynısı bendede var su anda. ama sadece firefoxda değil butun bilgisayarda bu durum bole. deli olcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ewet bnm de tüm pcde öyleymiş yeni farkettim sen deyince :( ya yok mu bunun çözümü öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 cok alakasız ama bu olay olmadan once Left 4 Dead oyununu silmiş olabilir misin? cınku nette bişi buldum oyunu sildikten sonra bole bişi olmus bende dun sildim oyunu. acaba ole bi alaka mı var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 mokoko said: cok alakasız ama bu olay olmadan once Left 4 Dead oyununu silmiş olabilir misin? cınku nette bişi buldum oyunu sildikten sonra bole bişi olmus bende dun sildim oyunu. acaba ole bi alaka mı var diyorum. oha aklımın ucundan bile geçmemişti ikisini ilişkilendirmek. ewet daha dün gece sildim L4D'i we hemen sonrasında oldu bu olay..daha önce de hata werdiği için L4D'i silmiştim heralde yine o zaman oldu bu olay,sonra tekrar kurdugumda da düzeldi demekki :S baştan kurmayı deniyim bakalım düzelcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ozmn herkesin elindeki L4D'e ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 abi L4D'i kurdugum gibi düzeldi ya lol,ne mal bişeymiş bu -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 tamamda ben L4D yi bilgisyarımda istemiyorum :D tekrar silince eskiye donmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fontlardan birini siliyo, windows da bulamadığı için başka bir fonta ilişkilendiriyo kendini. çözmüştüm bi fontu arayarak ama neydi bilmiyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öyleyse l4d yükledikten sonra font klasörünüzü yedekleyip l4d'i silin. sonra yedeklenen klasörü yerine koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o da bir çözüm ama l4d nin bir daha bilgisayarıma girmesini istememiştim ben bu sebepten mütevellit. bunu buldum ama, ben farklı bir biçimde yapmıştım http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fizban said: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090109201941AAeM3SP bunu yaptım duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben şu şekilde hallettim,bu sorunla karşılaşıp benim gibi regeditle filan uğraşmak istemeyenler; c:/windows/fonts dizinine girin.sağtuş,"install new fonts"a tık. açılan font ekleme penceresinde sol aşağı taraftaki dizin kısmını c:/windows/fonts a getiriyoruz böylece yukardaki font listesine klasördeki tüm fontlar ekleniyor. select all deyip install'a tıklıyoruz,tek tek hepsine evet diyerek eskileriyle replace ediyoruz. ilgi ve yardım için teşekkürler bu arada,kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi yani L4D ile alakalı olabilcegi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar