Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bold yazı tipi :S

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

ya durup dururken internet sayfalarının yazıtipi bold'a dönüşüyo firefoxla,nedir bunun sebebi? arada sırada oluyor böyle bi,tüm forumların yazıtipi filan bold oluyor,bi süre sonra düzeliyor ama bu sefer düzelmek bilmedi , bi fikri olan var mı acaba?

doğru yere mi açtım topiği onu da bilmiyorum,başka nereye açsam bilemedim

edit: foto link

Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
cok alakasız ama bu olay olmadan once Left 4 Dead oyununu silmiş olabilir misin? cınku nette bişi buldum oyunu sildikten sonra bole bişi olmus bende dun sildim oyunu. acaba ole bi alaka mı var diyorum.

oha aklımın ucundan bile geçmemişti ikisini ilişkilendirmek.
ewet daha dün gece sildim L4D'i we hemen sonrasında oldu bu olay..daha önce de hata werdiği için L4D'i silmiştim heralde yine o zaman oldu bu olay,sonra tekrar kurdugumda da düzeldi demekki :S
baştan kurmayı deniyim bakalım düzelcek mi
Sosyal ağlarda paylaş

ben şu şekilde hallettim,bu sorunla karşılaşıp benim gibi regeditle filan uğraşmak istemeyenler;

c:/windows/fonts dizinine girin.sağtuş,"install new fonts"a tık.
açılan font ekleme penceresinde sol aşağı taraftaki dizin kısmını c:/windows/fonts a getiriyoruz böylece yukardaki font listesine klasördeki tüm fontlar ekleniyor. select all deyip install'a tıklıyoruz,tek tek hepsine evet diyerek eskileriyle replace ediyoruz.

ilgi ve yardım için teşekkürler bu arada,kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi yani L4D ile alakalı olabilcegi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...