Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bu K.D.V. indirimi ile birlikte büyük kampanyalar yolda diye tahmin ediyorum. Kendimde bilgisayar düşünürken, bu güzel bir fikir gibi geldi. Onları burada toplasak herkesi bilgilendirsek güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Gezindim biraz bakındımda. Bimekste Turkcelliyseniz K.D.V ödemiyorsunuz. Gold'da da bazı ürün gruplarına Bonus ekstra %15 indirim yapmış. Başka varsa yazın bu ara bilgisayar alacağımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 heryer aşşağı yukarı aynı vatandan monitör aldım %10+ world carda %12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bende World yok, o nedenle pek yararlanamıyorum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar