Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Dikkat ederseniz çok kısa cümlelerle konuşuyor ve passive kullanmıyor. Bu böyle oldu nokta. Bu budur nokta şeklinde çok daha akıcı ve anlaşılır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 HELAL OLSUN ADAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 OogahBoogah said: HELAL OLSUN ADAMA Adama derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 anlamadi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 karakterin adı ADAMA işte zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu akşamki yemekte neler yiceklermiş? Davet felanda vardır, gidelim mi bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 so say we all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3067/2721007546_e6cbcca678.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obama yakışıklı değil ama sempatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 adama ise karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3149/2414486240_9e60d392ed_o.jpg sdfsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ahahah sondaki saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Abi hayatimda boyle baslik gormedim ben ahahahahah Uzun bi yazinin arasindan bir cumle cekip cikarmissin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Algida dondurmalarini cok seviyorum, ozellikle magnum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gaziantep in karkamış ilçesinden yazıyorum size bi sorum olacak ben karkamış gibi ufak bi ilçede yaşıyorsam algida dondurma yemeye hakkım yok mu?eğer varsa gaziantep algida bayisini 0342 4240450 numarasını arayıp bi işletmeci olarak özellikle algida dondurma satmak istediğimi söyledim onlarda bana bunun mümkün olmadığını karkamışa servislerinin olmadıklarını söylediler bu konuda benim vede algida müşteri kitlesinin ne gibi bir suçu olduğunu öğrenmek istiyorum.gereğinin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah bu yaz sezonunda algida yiyebiliriz.mesajımın karşılığını sabırsızlıkla bekliyorum benim numaram 0544 718 15 11 ilginize teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 karkamış ı bilemem üniversitenin oralardaki marketlerde falan var ama oralarda yiyebilirsin çok canın çektiyse... çok gezerim her şehri bilirim çünkü boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Maraş'ta da satılmıyor Algida doğru düzgün, zira şehrin dondurması ünlü. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 varmı maraş dondurması gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 because hillary is the final cylon dflhpodgkjıpogkherkpghojte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar