Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 İstediğim Zaman Tek Başıma Gidip Oturup Kitap Okuyabileceğim. İstediğim Zaman Arkadaşlarla Kalabalık Bir Şekilde Gidip Muhabbet Edip Bir Şeyler Yiyip İçebileceğim. Özel Bir Arkadaşla Her Daim Gidilebilecek. Her Zaman Klasik Müzik Çalan Bir Cafe İstiyorum Fakat Bulamıyorum Böö:( Ankarada Böyle Bir Cafe Var Mı Bildiğiniz? Bulamıyorum Böö. //Adresini Tam Olarak Yazarsanız Sevinirim. Veyada Yerini Anlayabileceğim Bir Şekilde Anlatırsanız Çok İyi Olur.[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hoş geldin ankaralı kardeş vallaha değişik kombinasyonlar kullanıyorum şahsen ben sel , sır , mısır , tömbeki fln acıkıncada kıtır takılıyorum ben ama güzel müzik çalan ve kafamı tek başıma dinleyebileceğpim bir yer bilmiyorum bulursanız banada haber verin kafamı dağıtmak için gideyim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Hakkaten bende angelfire gibiyim kombinasyonla anca oluyor bende bilmiyorum oyle bi yer ama aradigimida hatirlamiyorum tabe :)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Son Yaprak Diye Bir Cafe Var Olgunlarda. İçerisi Biraz Kedi Köpek Dolu Olsada Hoş Bir Yer Fakat Pahalı. Ve Arada Birbirini Yemek İÇin Gelmiş Çiftlerde Oluyor. Ama Daha İç Açıcı Bir Yer Lazım Ya :([signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 walla yok ist.da kesin wardır amaaa[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar