Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTT Full T7,5 Be Paladin ------>Horde Rogue

ses

Öne çıkan mesajlar

Armory:Link

*Özellikleri:
Öncelikle Tank gear'ının Kel'thuzad'dan Axe ve Wall of terror hariç alıcağı item ihtiyacı yok.Şu an armory büyük olasılıkla Pvp gearını gösteriyordur.Kısaca söylemek gerekirse;
Pve Tank=5/5 T7,5(31,5K hp unbuffed , 555 def %22 dodge , %19 parry , %20 block)armor,hit,expertise capped
Pve Retri=3/5 T7,5 ve Cryphfiends Bite(3300 ap 35 crit 400 haste ve hit capped)
Pve Holy=2/5 T7,5 Malygos25 shoulder ve Nax heroic non-set epicleri.
Pvp Retri=20K hp 450 rez 32 crit 3250 ap unbuffed.

Son of Holdir exalted enchantı alınabiliyor.

Meslekler Jc/Ench max ikiside.Jcde Kirin tor rep gem'i(19 sp) hariç(daha revered'ın yarısı) bütün recipe'lar var.

Epic Flying var(Bronze Drake), Polar bear mount.

1,5K gold'u var.Bütün daily'ler açık.Birikmiş badge'i falan yok zaten ihtiyacı olan bişeyde yok.2 alt karaktere (rogue ve warrior) bütün Hairbloom itemlerini aldım(Leather shoulder , Plate shoulder , 2 x 1 hander sword ve 2 hander axe)
Hesapta birde 72 Hunter var Jedeanar serverında arada oynadığım.

İstediğim char dediğim gibi Rogue.Irkı önemli değil.Denk gear olması veya yakını olması çok iyi olur.Rep'iydi mount'uydu mesleğiydi bunlarda denk olursa iyi olur, gerçi rep kısmını dışarda bırakabiliriz o nasılsa kasılır.2 set weapon(dagger ve sword/fist/mace) olursa tadından yenmez

Ek olarak notlar:

Hepsi bu kadar.İstediğim özellikler verdiklerimle hemen hemen aynı'ki ben her spec için full epic set'te veriyorum.

İlgilenenler Pmle bana ulaşabilir.

Saygılar ve iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...