THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bu akşam 10:00 da... bu sefer affımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 SBT de adam cikaramaz da, hukmen bunu da kazaniriz diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Çıkarsınlar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 geçen maç çok kral yendik gerçekten. takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. biz bu oyuna yüreğimizi koyduk antenmanlarda az mı bilek çüküttük mouse pili bitti de az mı koşturduk bakkala heroları sevmedik de az mı fatal yeme numarası yaptık paramız yoktu da dilenip 2 lira toplayıp internet kafeye gidip de az mı adam zoziklemedik babalarımız annelerimiz çalışıp bizi büyütmeye uğraşırken biz busalakoyundaazmızamangeçirmedikdeonlarınhaberiyoktunediyosunuzbukonudabuakşamçakıcazamaçokfenahahahahahahahAHAHAHAH *bzzzt* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ben oynamıycam beyhan oynasın yerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Dynun said: geçen maç çok kral yendik gerçekten. takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. biz bu oyuna yüreğimizi koyduk antenmanlarda az mı bilek çüküttük mouse pili bitti de az mı koşturduk bakkala heroları sevmedik de az mı fatal yeme numarası yaptık paramız yoktu da dilenip 2 lira toplayıp internet kafeye gidip de az mı adam zoziklemedik babalarımız annelerimiz çalışıp bizi büyütmeye uğraşırken biz busalakoyundaazmızamangeçirmedikdeonlarınhaberiyoktunediyosunuzbukonudabuakşamçakıcazamaçokfenahahahahahahahAHAHAHAH *bzzzt* Ahahah dinan. Yendik şimdiden. Bu çeneyle kesin kazandırıcan bize. paso yaz oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 quote un dışına çıkmış abi abahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 geçen haftaki maçta yaptığım team kill ve beyond godlike ı bu maçta tekrarlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 çok iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar