UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 müslüm gürses the doors'tan şarkılarda solücekmiş duyduuma göre..:) tutmayın beni..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: UltraPsycho, 22 Mayıs 2004 12:57 tarihinde demiş ki: ema.. konuya tepkin,linklere tıkladıktan sonra artmış gibi görünüyo :) şöyle düzelteyim, tepkim yoktu, bence yerinde olmuş. ama günler kötü. yani tepkim linkleri tıklayıp zamanları öğrenince oluştu.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende ondan bahsetmeye çelıştım zati :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Afterglow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 vit dı layts aaauut its les dencırııs hir vi ar naav entırteyn aaas ay fil sıtupiiid and kontaycııs hir vi ar naaav entırteyn aaas [Müslüm Gürses, Smells Like Teen Spirit söylerken] Zaten sadece Muse için gidicektim konsere, Anathema'yı da dinleyip sevmedim ya, gitmem ben... Ama biri lütfen kaydetsin Müslüm Gürses konserini, tarihe geçicek bir şey, dinlenmeli...:D[signature][hline]Existential carousel
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Gurubumla sahne alacağım rockistanbulda Kördüğüm grubumuzun ismi baterist benim yanlış olmasın bu arada müslüm baba Queen,nirvana,ledzeppelin in ünlü şarkılarını seslendircek bomba bombaa
Öne çıkan mesajlar