SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 1. ben kasmadiim tüm charlarla çok elendim zuh canim berserker oynamak istedi gittim trade yaptim kim kascak bida baştan gibi :p 2. alamaz kardeişm artik öle fazla scammer yok trade yapcaksan + yada @ olanla yapcan kim olduğu belirsizlerle değil 3. artik sub pass çok rahat değişio ama mail ini deiştirmek için eski yazili mail e onay gidio onaylamassa kalirsin o yüzden + veya @ olanla trade yap diorum... ama yinede riskli bu işler benim dilim hiç yanmadi durlag gibi o yüzden biraz rahatim ehe ha trade yapar scam yersen ulan serial itne dop senin yüzünden oldu deme bana ben açikliom şimdiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Xalthos, 24 Mayıs 2004 13:11 tarihinde demiş ki: irc.quakenet.org #daoc.trade daoc.trade kanalina giremiyorum. verilen hata soyle : cannot join channel (+r) bu nedek shimdi? Pek mirc'i bilmem biri anlatirsa iyi olur. Tesekkurler simdiden...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 nickini registerlaman gerekiyor "/msg q showcommands" yaz komutlari ogrenmek icin[signature][hline]Alvira rr1l0 Bard Extasy rr1l1 Blademaster Xalthos rr1l2 Eldritch Xhino rr1l3 Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar