hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 uzun zaman once ymir pve de acmıs oldugum ve 80 leyıp ılk ay ıcerısınde dondurdugum accountumu gerı acmak ıstıyorum fakat pvp server a gecıs halen ucretsız mı bunu bılmek ısterım
capul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Maalesef çubat sonu itibariyle geçişler kapandı. Ücretli transferler elbet birgün açılacak onu biliyoruz ama ne zaman olcak bir bilgi yok.
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 wow beni fena baydı benim de başlayasım var da hangi serverda başlayayım karar veremiyorum
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben fury veya aquilonyayı düşünüyorum.bugün başlayacağım.
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 odiflame said: ben fury veya aquilonyayı düşünüyorum.bugün başlayacağım. valla pek tavsiye etmem pvp serverda baslamanı oyunu silmene sebep olabilir:)
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sanırım ağustos ayına kadar oyunu oynamış idim.pve de 80 lvl barbarım pvp de 65 lvl pom var.:) zorluğunu biliyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pom iyi ya ölmüo kolay kolay rahatsın zaten dsasda
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 odiflame said: sanırım ağustos ayına kadar oyunu oynamış idim.pve de 80 lvl barbarım pvp de 65 lvl pom var.:) zorluğunu biliyorum ozaman problem olmaz zati:) bende 80 olunca pvp ye gecicem kasarken sorun nefes aldırmıyorlar yahu:)
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 server transferler kesin açılacaktır değil mi?
capul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Account Managementta o işler için bir seçenek bile koydular; paralı transfer,isim değişikliği gibi, ama çalışmıyor daha. Yani yapacaklar ama ne zaman bilinmez..
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 odi sen açarsan bende açarım.. wow zaten HH ayrı bır olaydı anlatırım sana :)
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gündüzleri kasmayacaksan ben aquilonya serverinda DT açtım.ben çok kasamıyorum malun çalıştığım için :)
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hadi ya transfer kapandımı ben hala devam ediyor biliyordum zaten yapacaklarımı yaptık karakterleri aktardım neyse az daha bekleyin yakında az bir para karşılığında transfer açılır.B)-
Öne çıkan mesajlar