hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 uzun zaman once ymir pve de acmıs oldugum ve 80 leyıp ılk ay ıcerısınde dondurdugum accountumu gerı acmak ıstıyorum fakat pvp server a gecıs halen ucretsız mı bunu bılmek ısterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 wow baydı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Maalesef çubat sonu itibariyle geçişler kapandı. Ücretli transferler elbet birgün açılacak onu biliyoruz ama ne zaman olcak bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 wow beni fena baydı benim de başlayasım var da hangi serverda başlayayım karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben fury veya aquilonyayı düşünüyorum.bugün başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 odiflame said: ben fury veya aquilonyayı düşünüyorum.bugün başlayacağım. valla pek tavsiye etmem pvp serverda baslamanı oyunu silmene sebep olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sanırım ağustos ayına kadar oyunu oynamış idim.pve de 80 lvl barbarım pvp de 65 lvl pom var.:) zorluğunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 pom iyi ya ölmüo kolay kolay rahatsın zaten dsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 odiflame said: sanırım ağustos ayına kadar oyunu oynamış idim.pve de 80 lvl barbarım pvp de 65 lvl pom var.:) zorluğunu biliyorum ozaman problem olmaz zati:) bende 80 olunca pvp ye gecicem kasarken sorun nefes aldırmıyorlar yahu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 server transferler kesin açılacaktır değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Account Managementta o işler için bir seçenek bile koydular; paralı transfer,isim değişikliği gibi, ama çalışmıyor daha. Yani yapacaklar ama ne zaman bilinmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 odi sen açarsan bende açarım.. wow zaten HH ayrı bır olaydı anlatırım sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gündüzleri kasmayacaksan ben aquilonya serverinda DT açtım.ben çok kasamıyorum malun çalıştığım için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Hadi ya transfer kapandımı ben hala devam ediyor biliyordum zaten yapacaklarımı yaptık karakterleri aktardım neyse az daha bekleyin yakında az bir para karşılığında transfer açılır.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar