Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 patiye girmek istedigimde server requests password dio nasıl yani? ben zaten passwordumu giriyorum password bolumune adımı da duzelttim ama olmuyor? sorun nedir acebaaa?[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hangi sunucuda? restart atiyim. cokuyo soldat server uzun sure (2 gun falan) up kalinca[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 en çok dm da oluyor o sorun.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ya ben burda yazılanları yaptım yazdım herseyı server penceresınde bazıorum request hata werıor if isnt loby bılmem ne o ne şimdi ya offfff[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 soldat 1.2 fix i çek sitesinden hallolur.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Öne çıkan mesajlar