Khelben Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yok be o kadar benzemiyoruz. (dmi lan?) ben daha zayıfım (dmi?) maç sonunca bu kadar boş nası bıraktım ardayı ben bile bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 ZAUGNA KENDİ KALESİNE GOL ATTI. ehueh kaçış yok :D Karşı takımda ninja vardı. Bütün maç gözü üzerimde zaten cin gibi bakıyor. Döndüm bi baktım adam yok. Meğer gölgeme saklanmış. Futbolu falan geçtik adeta metagame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Abi ahuah, saygından korktuğumdan çok senin kendini unutturmandan falan korkuyordum. Bizden herkes kornere gitmiş, ben bile orta sahayı geçmişim, bizim ceza sahasının dibinde bekliyorsun=) Valla goller oluyor bir şekilde de, ben de inanamıyorum nasıl attığıma falan; geleneği bozmayız bari inşallah sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yiğit sen forma gir ben daha cok keyif alırım oyundan seni bırakmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar