Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Lykastos arkadaşım sen yanlış anlaöışın kuşum 2 hafta ÖNCE oldü benle birlikte 3 yıl yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Lykastos arkadaşım sen yanlış anlamışın kuşum 2 hafta ÖNCE oldü benle birlikte 3 yıl yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sinan cım sende yanliş anlamışsın bir yazi bir kere post edilmesi yeterlidir ehu ehu[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 papağan al, bi dişi bi erkek sonra aile büyüsün yavruları olsun bakımı da kolay sayılır acaip hayvanlar resmen her birinin ayrı kişiliği/huyları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 arkadaşı tanıyorum aslında kedi istiyor ama malesef ailesikkedi kopek fela istemiyor hata balık bile istemiyorlar ona göre lütfen soyleyeceklerinizi soyleyin[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hamster nasıl güzel oluyor mu bakımı boccob?Biraz bilgi verir misin ben almak istiyorumda...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 sakın almaaaa iğrenç bi hayvan yumurtadan çıktı aldım 13 yl besledim çok iğrenç bakımı fn çok zor iğrenç kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hamster cok kral bi hayvandır walla çok tatlı oluolar bende vardı bi ara.2 gunde bi temizlersen kokmaz yani kafesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Anamı ikna edemiyorumki...Alırsan bu evde yaşamam ben diyor.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 orc lord beni kınamışsın da kendi hayvanını 1 seneden fazla yaşatamamışsın,benimki 15 yıldır yaşıyor ve hala sağlıklı,ev hayvanı konusunda biçok kişiden daha fazla tecrübem var laf olsun diye atıp tutmuyorum,burda söylemek istediğim kaplumbağanın birçok kişiye hitap etmicek bir hayvan olduğuydu, kaplumbağa köpekle kediyle kıyaslancak bir hayvanda diil, akıl yönünü bu açıdan söylemiştim,duygu yönüde aynı.köpek alın bakamıyosanız iguana alın.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 kaplumba almak bu kadar yardım gerektiren bir konu mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 cağlar 35 bence her canlı için açılan bir konu vs. oldukça ciddidir...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ben açıkçası kedi veya köpek isitom ama annem babam istemio. Hani köpek bi yere kadar tamam bi şi demiyorum da kedi için bahaneleri çok saçma. NEYMİŞ efendim tırnağı varmış neymiş efendim nankör oluyormuş ikna edebilseydim kedi falan alırdım ha bide etrafta dolaşmasını istemiyorlarmış(kuşum uçuyodu ama)!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Papağan al tam cinsini bilmiyorum Gri olanlardan bizamanlar bizimkiler adlı dizide olan papağandan.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar