Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Kayserispor 04.04.2009 @ 20:00

tunch

Öne çıkan mesajlar

mesleği yorumculuk olan adamlara acıyorum yahu ben. her hafta zibilyon tane kalitesiz türkiye ligi maçı izliyorlar. bu maç için demiyorum genel olarak tüm takımlarımız böyle.

ha dersen nerden aklına geldi. netten açıp izlesem mi maçı diye düşündüm. sonra nasıl gereksiz bişey olduğunu farkettim. işte öyle.

rıdvanın maç yorumları maçtan daha etkili.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü maç olmuyor , lig ortalamasının üstünde.. hakem rezalet ama.. 15 dakikada 3 sarı kart gösterdi.

bu arada dakika 26 , beşiktaş 1-0 öne geçti . gol yusuf , asist : serdar özkan.

ayrıca ibrahim toroman , fatih terimin "gözüne" girsin diye oynuyor herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim toroman hariç diğerleri doğru , ama yine de gereksizdi.

ama yine en sarı kart olan pozisyonlar kırmızı kart gören oyuncunun.

özellikle 2. sarı kart pozisyonunda , sarı kartı olan oyuncunun giremiyeceği kadar agresif şekilde arkadan müdahele yaptı.

hakem rezalet ama , oyunu çok çirkinleştirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha hakem mal ya. Herif kornerde topla iki kere oynadı devam ettirdi.

Ronney in korneri atmaya çalıştı bilal. Hani şu çok konuşulan korner.İngiltere de yasak olduğu belirlendi burda adam kaleye şut çekti allahtan gol olmadı =)

fabian müthiş bir şut çekti.

Aşığım bu herifee yaa

üstüne üstlük bi de 40metre topla depar attı gol atamadı ama.Resmen taze kan oldu beşiktaşa ya. O geldiğinden beri beşiktaş çok farklı

Çok iyi oynuyor beşiktaş kitledi kayseriyi kaleye
Sosyal ağlarda paylaş

"en azından" hakem dedi ki "dirsek attın" , o da bi gelişme.

ama yani 2 dakika , orta sahadaki hava topu mücadelesinde ne gerek vardır anlamadık. serdar özkan'ın sarı kartı da "kartsız" geçiştirilebilecek bi pozisyon. yine o pozisyona vermese , kayserili oyuncuyu da 1 pozisyon daha tutabilirdi oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

işte serdar'ınkine gösterince , adamı da atmak zorunda kalıyosun , demek istediğim oydu. serdar'ı gayet güzel "sakin sakin" diyip geçiştirebilirdi.

bu arada sanlı diyor ki "maçın yıldızı yusuf".

ernst armut topladı herhalde maçta :)
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
bazı süper spor yazarları da eleştiriyor yapanları. vay efendim takım geç kalmış stada. görüyoruz nasıl top oynuyolar :)

yok ya traş onlar takım zaten barbaros bulvarına geç geldi.kaldı ki meydanın orda taraftarlar açtı yolu polise gerek kalmadı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...