tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 maç başlıyor efendim. kayseri de beşiktaş da az orta saha elemanı ile maça bnaşlıyor.. bakalım nasıl olucak. beşiktaşta tello ve holosko yedek , serdar özkan ise ilk 11de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 mesleği yorumculuk olan adamlara acıyorum yahu ben. her hafta zibilyon tane kalitesiz türkiye ligi maçı izliyorlar. bu maç için demiyorum genel olarak tüm takımlarımız böyle. ha dersen nerden aklına geldi. netten açıp izlesem mi maçı diye düşündüm. sonra nasıl gereksiz bişey olduğunu farkettim. işte öyle. rıdvanın maç yorumları maçtan daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 off berbat hissediyorum ayağım ağrıyor diye gitmedim ama müthiş bir meşale yürüyüşü vardı maç öncesi harikaymış taraftar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hea... yollar tıkalıydı. eve zor geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çok kötü maç olmuyor , lig ortalamasının üstünde.. hakem rezalet ama.. 15 dakikada 3 sarı kart gösterdi. bu arada dakika 26 , beşiktaş 1-0 öne geçti . gol yusuf , asist : serdar özkan. ayrıca ibrahim toroman , fatih terimin "gözüne" girsin diye oynuyor herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eh belliydi , kayserili oyuncu kırmızı kart gördü , ali turan. en sarı kart olan pozisyon bu oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 maç bitti o zaman da kartlar doğru mu? çok kolay çıktıysa bu hafta işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ibrahim toroman hariç diğerleri doğru , ama yine de gereksizdi. ama yine en sarı kart olan pozisyonlar kırmızı kart gören oyuncunun. özellikle 2. sarı kart pozisyonunda , sarı kartı olan oyuncunun giremiyeceği kadar agresif şekilde arkadan müdahele yaptı. hakem rezalet ama , oyunu çok çirkinleştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hahaha hakem mal ya. Herif kornerde topla iki kere oynadı devam ettirdi. Ronney in korneri atmaya çalıştı bilal. Hani şu çok konuşulan korner.İngiltere de yasak olduğu belirlendi burda adam kaleye şut çekti allahtan gol olmadı =) fabian müthiş bir şut çekti. Aşığım bu herifee yaa üstüne üstlük bi de 40metre topla depar attı gol atamadı ama.Resmen taze kan oldu beşiktaşa ya. O geldiğinden beri beşiktaş çok farklı Çok iyi oynuyor beşiktaş kitledi kayseriyi kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 fiabn ernst lütfen almanyaya dönmesin , beşiktaş altyapısında orta saha futbolcusu yetiştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 beşiktaş son yılların en güzel topunu oynuyor. helal olsun mustafa denizli'ye. bu kadronun ertuğrul ile ne halde olduğu da ortadaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Çok iyi çok. Ama bence fabian ernst ve yusuf şimşek yaptı bunu. İlk yarıda da pek farklı beşiktaş yoktu. Önemli olan derbiler.Senelerdir adam akıllı derbi kazanmıyoruz. Ne zaman fenerle maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 1-2 hafta var herhalde daha.. kondisyon ve ileriyi düşünme de mustafa denizli'nin kattığı. ama farkın %80i ernst sayesinde. fubolun "akıl"la ne kadar güzelleştirilebileceğini gösteriyor bize. satda gidip 90 dakika onu izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben valla son haftalarda ernst ü izlemek için gidiyorum. 2009 a girdiğimizden beri genelde gittim maçlara bu haftada rahatsızım yoksa giderdim. İlk yarı kabus gibiydi gidesim gelmiyordu.İzleyecek adam bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 erntst muthis bi adam ya , deli gibi kosup bukadar akilli oynayan adma zor bulunur Besiktasimizada helal olsun super bi mucadele gosteriyolar, deli gibi oynuyolar ya.Resmen sampiyonluk akiyo futbollarindan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Hali sahadan stada geldim. Burda da olaylar vardi. Polis taraftar dovup bibergazi sov yapiyordu. Su ulkede teroriste el kaldirmayan polis taraftara saldiriyor. maca gelince, toramana cikan ilk sari karti anliyamadik ama ali turan kasindi. Bjk cok guzel organize ataklar yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 "en azından" hakem dedi ki "dirsek attın" , o da bi gelişme. ama yani 2 dakika , orta sahadaki hava topu mücadelesinde ne gerek vardır anlamadık. serdar özkan'ın sarı kartı da "kartsız" geçiştirilebilecek bi pozisyon. yine o pozisyona vermese , kayserili oyuncuyu da 1 pozisyon daha tutabilirdi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 serdar ozkan arkadan geldi , adama mudahelesi oldu ,temiz sari kartti o, toramanin ki abartiydi sadece bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 işte serdar'ınkine gösterince , adamı da atmak zorunda kalıyosun , demek istediğim oydu. serdar'ı gayet güzel "sakin sakin" diyip geçiştirebilirdi. bu arada sanlı diyor ki "maçın yıldızı yusuf". ernst armut topladı herhalde maçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yalnız maçtan önce barbaros bulvarında meşale şov vardı besiktaslı olmamama ragmen ben bile katıldım.taraftar 10 numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bazı süper spor yazarları da eleştiriyor yapanları. vay efendim takım geç kalmış stada. görüyoruz nasıl top oynuyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ah bobo ah 3 oldu kaçırdın. aramayız iişallah. edit : 4 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bu arada kayserili turgay çok iyi topçu demeden geçemiycem , seneye alsak keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Kayserisporda genc bi cocuk var Abdullah , onu tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tunch said: bazı süper spor yazarları da eleştiriyor yapanları. vay efendim takım geç kalmış stada. görüyoruz nasıl top oynuyolar :) yok ya traş onlar takım zaten barbaros bulvarına geç geldi.kaldı ki meydanın orda taraftarlar açtı yolu polise gerek kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar