aslan. Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Arkadaşlar bulunduğum yer itibariyle wireless'tan nete girebilmem için bana verilmiş olan kullanıcı adı ve şifreyi tanıtmam gerekiyor.Ancak ağ bağlantılarıma sağ tıklayıp wireless sekmesine de sağ tıkladıgım zaman orada genel ile gelişmiş arasında bir sekme daha olması gerekiyor( wireless ile ilgili ). Ancak bulunmuyor dolayısıyla bunu cıkarmanın bir yolu var mı ? İşletim sistemim xp.Yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 wirless acikmi? laptop mu desktopmu? ayrica wirless icin sp2 ye yukseltmen lazim oncesi tanimaza wirlessi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok zaten wireless ile giriyordum nete sadece şifreli girme sistemi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bağlanmak istediğin ağı seçeceksinki, çıkacak o sekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar