Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya ben mm de bazı kısımlar hakkında hiç bi fikrim yok onların sormak için şeyettim... sorulara geçiyim 1/bi yaratığın bi turda 2 attackı oldugunu nasıl anlarız? 2/attack kısmında atıyorum kılıç olsun +16 yazıo diyelim, full attack kısmında kılıç +bow+yumruk diyo... şimdi ben turda full attackı mı kullanırım yoksa normal attackı mı, yoksa full attacktan sectigim birni mi? 3/bazı yaratıklarda full attack kısmında 2-3 attack yaptıgı belli oluyo da arasıra şöyle şeyler var... "21/16/11 greatsword, 2 slams " gibi... şimdi ben 2 yumrukun bonuzlarını nerden bilcem? yani ben greatwsord yterine yumruk istersem nasıl ayarlıcam? 6 kere yumruk filan mı vurcak? 4/bazılarında belirtilmiş ama bazılarında belirtilmemiş critical hitlerin menzili, yani 17-19/x20 flaan gibi ifadeler yok yanlızca damage verilmiş.. şimdi bunlar ne demek? 20 atınca da mı critic olmuyor (misal hydra) 5/hydraların her basının canı full canına mı esit, yani 5 baslı bi hydranın 5 kafası da 78 canlı dimi? daha aklıma geldikçe yazacam, hadi iyi cevaplamalar:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Batilc, 22 Mayıs 2004 20:51 tarihinde demiş ki: ya ben mm de bazı kısımlar hakkında hiç bi fikrim yok onların sormak için şeyettim... sorulara geçiyim 1/bi yaratığın bi turda 2 attackı oldugunu nasıl anlarız? 2/attack kısmında atıyorum kılıç olsun +16 yazıo diyelim, full attack kısmında kılıç +bow+yumruk diyo... şimdi ben turda full attackı mı kullanırım yoksa normal attackı mı, yoksa full attacktan sectigim birni mi? 3/bazı yaratıklarda full attack kısmında 2-3 attack yaptıgı belli oluyo da arasıra şöyle şeyler var... "21/16/11 greatsword, 2 slams " gibi... şimdi ben 2 yumrukun bonuzlarını nerden bilcem? yani ben greatwsord yterine yumruk istersem nasıl ayarlıcam? 6 kere yumruk filan mı vurcak? full attackta belirtilir. dolayısıyla full attack'ı alacaksın örn: tek natural attack= Worg: Bite +7 melee birden fazla natural attack= Tarrasque (:-p) Bite +57 melee and 2 horns +52 melee and 2 claws +52 melee and tail slap +52 melee silah kullanılarak yapılan attacklar ve natural attacklar karışık= Marilith Primary longsword +25/+20/+15/+10 melee and 5 longswords +25 melee and tail slap +22 melee; or 6 slams +24 melee and tail slap +22 melee burda dikkat etmen gereken nokta and ve orların kullanımı. misal marilithle attack ederken full attack kısmından ordan önceki ya da ordan sonraki kısımdaki and ile ayrılan bütün atakları yapacaksın. yani asıl kılıçla yapılan 4 atak + diğer 5 koldaki kılıçla yapılan ataklar + kuyruk ya da 6 kolla yumruk + kuyruk şeklinde eğer dikkat edersen aslında gayet net açıklanmış... said: Batilc, 22 Mayıs 2004 20:51 tarihinde demiş ki: 4/bazılarında belirtilmiş ama bazılarında belirtilmemiş critical hitlerin menzili, yani 17-19/x20 flaan gibi ifadeler yok yanlızca damage verilmiş.. şimdi bunlar ne demek? 20 atınca da mı critic olmuyor (misal hydra) eğer belli bi critical range verilmemişse critical range'i 20 ye x2 dir standart olarak said: Batilc, 22 Mayıs 2004 20:51 tarihinde demiş ki: 5/hydraların her basının canı full canına mı esit, yani 5 baslı bi hydranın 5 kafası da 78 canlı dimi? Each of a hydra’s heads has hit points equal to the creature’s full normal hit point total, divided by its original number of heads Losing a head deals damage to the body equal to half the head’s full normal hit points yeterli bi açıklama sanırım. ama daha rahat anlaman için hydranın kafalarını vücut tarafından kullanılan birer silah olarak gör diyebiliriz. zaten sunderla koparılıyo kafalar...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 peki bişi sallayayım bakayım anlamış mıyım: atıyorum x yaratıgı: full attack: 30/25/20 greatclub and 2 tails +20 or 2 horns +20 and 2 slams +20 and 2 tail slaps and 2 wings +30 diyorsa bu yaratık,bir turda greatclub la 3 attack+ 2kere kuyruk veyahut vücudnun 8 farklı yeriyle vurabiliyo... peki sormak istediğim şu, mesela tarrasque da 2 horns demiş... şimdi bu 2 boynuzuda ayrı ayrı mı denicez +52 bonuz la, yoksa ikisinin ortak damagei mi 1d10+8 ??? madem full attack var, normal attack niye kullanılmıi? (sanırım normal attack ilerleyip de yapılıyo, full atack oldugun yerde. ayrıca her seferinde bonusun 5 azalması lazım deil mi? yani ozman taraskın bite 57 alıyosa diğer geln 3 farklı atagın he birinde 5 azalması gerekmezmiydi (cunku hepsi 5 azalmış hepsi 52 olmuş) ... biraz karışık oldu sanırım deil mi? başka bir soru daha var aklımda: mm deki yaratıklar level 1 icin mi? yani mesela tarrasquen in kitapta gosterildiği level 1 hali filan mı? ozaman lök lök level atlar.. zaten 49d10 artıyo her level da canı... ayrıca bu challenge rating bi parti icn mi bi kişi icin mi gecerli? yani tarask level 20 bi partiyle mi kapışır yoksa level 20 bir büyücüyle filan mı?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: peki bişi sallayayım bakayım anlamış mıyım: atıyorum x yaratıgı: full attack: 30/25/20 greatclub and 2 tails +20 or 2 horns +20 and 2 slams +20 and 2 tail slaps and 2 wings +30 diyorsa bu yaratık,bir turda greatclub la 3 attack+ 2kere kuyruk veyahut vücudnun 8 farklı yeriyle vurabiliyo... anlamışsın said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: peki sormak istediğim şu, mesela tarrasque da 2 horns demiş... şimdi bu 2 boynuzuda ayrı ayrı mı denicez +52 bonuz la, yoksa ikisinin ortak damagei mi 1d10+8 ??? attackroll için iki ayrı 1d20+52 atıcaksın ve her hit için de ayrı ayrı 1d10 +8 atcaksın... said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: madem full attack var, normal attack niye kullanılmıi? (sanırım normal attack ilerleyip de yapılıyo, full atack oldugun yerde. full attack full round action harcanarak yapılabilir. 1 round içinde neler yapabileceğin player's handbookta yazıyo. ama aşşaa yukarı doğru anlamışsın. misal charge eden canavar sadece 1 atağını yapabilir said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ayrıca her seferinde bonusun 5 azalması lazım deil mi? yani ozman taraskın bite 57 alıyosa diğer geln 3 farklı atagın he birinde 5 azalması gerekmezmiydi (cunku hepsi 5 azalmış hepsi 52 olmuş) ... natural attacklar için bu geçerli değil. primary natural atack base atack + ability + size modla, diğer natural ataklar (tarask örneğinde olduğu gibi sayısı önemli diil) -5 modifierla yapılır. ama buna karşılık normal silahlarda olduğu gibi atak sayısı base atack bonus ile beraber artmaz. her natural attack roundda sadece 1 kez kullanılır. (marilithe veya taraska bak...) said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: biraz karışık oldu sanırım deil mi? alışığım ben :-p said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: başka bir soru daha var aklımda: mm deki yaratıklar level 1 icin mi? yani mesela tarrasquen in kitapta gosterildiği level 1 hali filan mı? ozaman lök lök level atlar.. zaten 49d10 artıyo her level da canı... şindi olay biraz karışık. bu yaratıkların pekçoğunun character levelları yok. bazıları (özellikle advancement kısmında by character class yazanlar) class levelları alabiliyolar. en güzel örneği ogre ile verebiliriz sanırım. bakalım hemen neymiş şindiii... ben manyak bi playerım ve ogre oynatmak istiyorum. DM işi biliyo ve beni tutup 1. level karakterlerin arasına sokmicaktır. çünkü ben level 1 barbarian halimle diğer karakterlerin hepsinden çok daha güçlü bi pozisyondayım. ama ne kadar güçlüyüm? burda şu bilgiler devreye giriyo hemen şindi bu yaratığın 4 monster hd'ı var. Hit Dice: 4d8+11 (29 hp) Advancement: By character class Level Adjustment: +2 zaten 4 HD'ın getirdiği HP, skiller ve featlere sahip olduğum için kafadan 4. level bi karakter gibi sayılabilirim. üstüne yüksek ability skorlarım ve natural armor + size gibi avantajlarım var. bu da normal bi ırka göre avantaj veriyo. savage species diye bi kitap var orda anlatılan kriterlere göre bu bana diğer ırklara göre +2 levellık bi üstünlük sağlıyo. level adjustment kısmında bu belirtilmiş. dolayısıyla ben normal bi ogre halimle 4+2=6. level bi karaktere dengim. 1 level da barbarian alsam 7. level bi karakter olcam toplamda. benim experience'im falan da 7. levela göre hesaplancak demektir bu. bunun hesabını yapmayı DM'lere bırakmanı öneriyorum sana. ama pekçok DM zaten böyle bişeye izin vermiycee için takma kafana hiç... said: Batilc, 22 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ayrıca bu challenge rating bi parti icn mi bi kişi icin mi gecerli? yani tarask level 20 bi partiyle mi kapışır yoksa level 20 bir büyücüyle filan mı? bu challenge ratingler player's handbook'un ikonik karakterlerinden oluşan 4 kişilik Lidda, Jozan, Tordek ve Mialee partisine göre ayarlanmış. karakterlerin üzerlerinde de DMG'de bulunan standart 1. leveldan yüksek seviye PClerin ne kadar malzemesi olur tablosuna göre eşyaları olduğu düşünülerek değerlendiriliyolar... bu karakterlerinin her birinin başlangıç statları (değişen sıralamalarla) 15 14 12 11 10 8 (diye hatırlıyorum ben) dolayısıyla genelde aynı leveldaki bi partinin -campaign'in akışına göre- bu adamlardan güçlü olması beklenebilir. ortalama leveli tek yaratığın challenge ratinginin 4 üzerinde olan bi parti yaratığı nerdeyse hiçbi kaynak harcamadan indirebilir. parti ortalaması challenge ratinge eşitse belli bi miktar kaynak harcar (büyü, HP, potionlar, scrollar, magical item chargeları vs...) eğer CR parti ortalamasının 4 level üzerindeyse partiden en az 1 karakterin ölmesi beklenebilir... fakat dediğim gibi bu hesap yukardaki standart partiye göre yapılmış. gerçek bi campaignde karakterler bunlardan biraz daha güçlü olacağından daha başarılı olmaları da beklenebilir...[signature][hline]You figure a sword and a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 benim su level1 monster olayını anlatamamışım sanırım... şöyle demek istediğim... elimizde charachter olmayacak bir yaratık var ve ben bunu geliştirmek istiyorum diyelim.. ya yine olmadı en iyisi tarrasque diyim... tarrasque su anda kitaptaki haliyle, kendi ırkdaşları arasında level1 mi demek istedim, normale bakmadan... yani tarrasqueyi level atlattıgımda zaten hp cosuyo level 2 mi oluyo? aklıma geldikçe yazcam dedim ya, geldi: mesela elimde stun özelliği olan bi silah var... ben bu silahla vurdum ve hedefin save zarı gerekli sayıyı gecmedi... şimdi bu yaratık stun oldugu icin dex cıkarılır, aoo gibi olur deil mi? peki fire giantin dex -1... simdi ben bunu stun ettiğimde armoruna bide +1 koyucam?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 monster manualin sonunda canavarları nasıl advance edebileceğin ve bunun CR üzerindeki etkileri anlatılıyo. ama monsterlar için XP ve Level gibi kavramlar geçerli diil eğer advancement kısmında by character class yazmıyosa. eğer öyle yazıyosa da benim anlattığım şekilde cereyan ediyo olaylar. her durumda HD 1er 1er artıyo... sadece pozitif dex bonusları çıkarılır. yani bi karater bi nedenle armor classına dex bonusunu alamıyosa ac si asla normalde olduğundan daha yüksek hale gelmez...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Mayıs 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 valla ne diyim abi aşmışsın her yazdıgıma bi cevabın var :) daha yazacam aklıma geldikçe :) ha geldi bile tam gondercekken... dm's guide da soyle bisi var hani boyuta gore aldıgın damage fazlaysa fortitude save atıyosun yoksa direk instant kill yiyosun... hani medium da 50 her boyut buyumesinde 10 artıyodu galba., bunun fortitude savesi nsaıl ayarlanıyo?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yok walla aşmadım :-p biraz dikkatli okurum okadar... neyse normalde massive damage'a karşı fortitude save'in DC'si 15 fekat ben her 10 damage da 1 arttırıyorum medium size yaratıklar için. yani 60 damage yiyince 16, 70 yiyince 17 ... size arttıkça ise ekstra damage'i 10 daha arttırıyorum. misal large bi yaratık 60'da 15'e, 80'de 16'ya 100'de 17'ye vs. şeklinde saveini atıyo... bunun için belirgin bi kural yok. istediğin gibi ayarlıyabilirsin... aslında herşeyi istediğin gibi ayarlayabilirsin tabii de ozaman burda konuşacak bişey olmazdı :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Mayıs 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hadi buna da cvp ver bakalım :) drowların zehri niye okadar gucsuz (DC=13 bune ya) benim bildigim drow zehri o fr de okudugum ve ismini bilmedigim pwentin ictiği sıvı haric engellenemiyo uyuma konusunda?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 o okları fighterlara atmıyolar zaten. ;) bikere şöyle bişey var Organization : Squad (2–4), patrol (5–8 plus 2 2nd-level sergeants and 1 leader of 3rd–6th level), or band (20–50 plus 10% noncombatants plus 1 2nd-level sergeant per 5 adults, 2d4 6th-level lieutenants, and 1d4 9th-level captains) ortalama bi patrol bizim partiye saldırdığında ortalama 6 tane bu zehire bandırlmış ok yiyo oyuncular. bu adamların saldıracağı parti max. 8. level falandır. 8. level bi karakterin kötü save'i fortitude ise base 2 dir. eğer con. modu veya item'ı falan da yoksa 11+ atması lazım d20 de. yediği her okta %55 olasılıkla karakter sızacak savaşın ortasında demektir bu da... bilmem anlatabildim mi? bu arada bi diğer topikte achilles'in levelının 8'den yüksek olmasının gerekmediğini hesapladığımı da hatırlatmak isterim ;) [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Mayıs 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 achillesi bu topice tasımayalım da; şu var abi cons modifier...mesela bi insan karakterin statlar 18 uzerinden dagıtılmıssa en az +2 si vardır... ayrıca savascıların fortidue ana kurtarma bize de savaşçılar lazım... zaten monklar filan dinlemiyo hiçbirini... normalde kitaplarda ise kim olursa oku sıktıkları zaman direk gidiyolar uykuya? tabi cuceleri de ornek verebilridm ama vermedim cunku onların kafadn bide +2 leri var.. ama toplarsan +10 ediyo bi cuce savascının. 13-10=3 ve 3/20=15/100 den, %15 olasılıkla cuce bayılacak, halbuki o içki olmadan direk bayılması gerekmezmi?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 önce kitaplarda okuduklarını unutucaksın. lightning boltla blue dragon indiren dalamar the dark'ı okudum ben... sonra taktik yapcaksın. +2 int bonusu var bu drowların bildiğin gibi. surprise roundda önce wizardı okluyosun bigüzel +2 bonusu bile olsa +4 olur toplamda. 6 oku da ona atsan her biri için 7+ atması lazım. seni temin ederim uyumasa bile oyuncu kendinden geçecektir zaten :) varsa rogue'u da. ama onu ıskalarsın büyük olasılıkla uncanny dodge'u falan da var çünkü flat footed olmaz... o yüzden onu en son melee'ye alcaksın. sonra fighter'a charm person ya da sleep atıyosun. ya da hold person da olabilir. hepsi fighter düşmanıdır. cleric'in olduğu tarafa doğru web neyin atabilirsin. sonra uyuyanlara coup'de grace, uyanıkları da flank edip canlarını çıkarana kadar tokatlıyosun. 2 round içinde parti falan kalmıyo ortamda...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Mayıs 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 e ozman drowlar aşmış!?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eh :)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 neyse aklıma geldikçe sorarım şimdilik saolsın yardımın için...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Kitap mevzusu apayrıdır zaten. Mesela 18.LvL Artemis Entreri ne yaparsa yapsın 16.LvL Drizzt kişisini öldüremez. Hatta Salvatore utanmasa Artemisi Drizzt tarafından öldürecek. Ed Greenwood abimiz "Elminister in Hell" kitabında son derece mantıklı bir şekilde Abyss de Elminister ın azına sıçmıştır. Çünkü o mantıklı bir yazardır Oysa aynı hikayayi Salvatore yazsaydı Drizzt Abyss in ilk katında girer bir süre sonra da "burdası da sadece birmilyonbeşyüzyetmişikibinaltıyüzellisekiz katlıymış, ben de sonsuz olduğunu sanıyodum" deme terbiyesizliğini bile gösterebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Zaten bu sorun 3.5 MMde düzeldi full attack da yazıyor[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar