OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aahhah dostum burasi garbage kisisel acicaksin hassasan bu kadar what happens in garbage stays in garbage demis buyuklerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sdfg epic bu kadar gaza gelmişsin de, "kız arkadaşım operada baydığından dolayı benim de gelmemi istiyor. fakat ben gitmek istemiyorum tek başına baysın banane" diye GARBAGE'da topic açan ben değilim (:P) telefon olayı için: http://www.gloomies.com/sarcasm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DF7MroTLDfU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 garbage diye anne baba annane dede kız arkadaş karı koca sövmek seviyesizlik yapmak garbage'da prim sağlamak amaçsa zaten olmasada olur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gaza gelmiş bu da abartıyomuş dimi garbage da anama sövseler alınmam! bu:ben espriydi bu neyse.. not: bu mesajı samınkini görmeden önce attım bu notları düşmemem gerekirdi esprinin içine etti ama şimdi yanlış anlayıpta anama sövenler olur diye düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 buralarin buyugu o bir baska gwindon gwindon cok yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sovdugum biyeri goster allahini seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Jadelith said: lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bence akli selim bi insan operaya gitmek istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 operaya gidebilir yörünge dışında nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 lan sovmekse patide herkes kufurbaz olur beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 öyle algılayanlar olabilir tabi. lansız bir hayat düşünemem şahsen ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sövmekten kastım lan değil tabi ki kız arkadaşının numarasını istemek kişiliğe sövmektir o duruma düştüysen elbet ayarlanır sana bir hatun arkadaşım ne haddine milletin sevdiği kız arkadaşının numarasını istemek seviyesiz mundar kaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Sam Aiken said: sövmekten kastım lan değil tabi ki kız arkadaşının numarasını istemek kişiliğe sövmektir o duruma düştüysen elbet ayarlanır sana bir hatun arkadaşım ne haddine milletin sevdiği kız arkadaşının numarasını istemek seviyesiz mundar kaka? garbage dan gidermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 garbıç hepimizin! kimse kimseyi kovmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Garbage "Diğer bölümlerde yapılamayan her şeyin yapılabileceği bölüm" değil arkadaşlar, salak salak kurallar uydurmayın götünüzden. "Kızın numarasını versene, ne adamlar var lan" diyen adam da yarın öbür gün annesinin telefon numarası istenince ses çıkaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 BEYLER BI DAKKA, ANNE DEDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Asteroth said: Garbage "Diğer bölümlerde yapılamayan her şeyin yapılabileceği bölüm" değil arkadaşlar, salak salak kurallar uydurmayın götünüzden. "Kızın numarasını versene, ne adamlar var lan" diyen adam da yarın öbür gün annesinin telefon numarası istenince ses çıkaramaz. şuna bak ya akıllı bıdık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aquila said: BEYLER BI DAKKA, ANNE DEDI! Sarkazm yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 anneye sarkazm olmaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 - KOŞUN LAN YÖRÜNGEYE GÖNDERME CİHAZI HAZIRLANIYOR !!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 fotodaki arkadasin kilo vermesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Asteroth said: götünüzden. GOT DEDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar