elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aradım kimse açmamış, bende tam braya bu şekilde bi topic actım.. işte tam buraya.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evlatlık kızıyla evlenmiş bir insandır, ilginç bi tip tabi. oskar törenlerine benim o gün işim oluo caz grubumla bi barda çalıyorum fln diyip gelmiodu 2 sene önce geldi...[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 severim keratayi. komik bi elemandır.[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ilginçtir en azindan...[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
elma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ehue, annie hall da da süper oynuyodu. bi muhabbeti vardı kızla cok güzeldi ,, aklıma gelince yazarımn.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Öne çıkan mesajlar