Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 iTunes'ın müzik mağazasına erişemiyoruz malumunuz. Var mıdır benzer başka müzik satın alabileceğim bir site ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Türkçe şarkılar için power fm in var biliyorum. ama dijital download için yabancı bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 neden erişilmiyor ki iTunes'ın müzik mağazasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Türkiyeye satışı yok. kredi kartı numarandan direk anlıyor hangi ülkede olduğunu. yani ben ghinzu'nun sol albümünü indiricektim. sadece belçika itunes'tan satış varmış. ülkjeyi belçika seçtim, kk'yi girdim. hatalı kk numarası dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar