Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 [signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 17 Mayıs 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Trojanmistress tarafından 17 Mayıs 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 aman dur allah korusun :) aslında ben suzukiciyim ama bu da ilk göz aarımdır, ilk bindiim motor zxr750ydi,soora da bu. geçen gün de sabahın 5inde shadow sürdüm :) kıçım dondu o ayrı, hava biras serindi de :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 eh tabii hepsinin ayrı bi yeri veri kalbimizde :) bi de yamahanın 2004 model FZS600ü var, o da güsel ama ben bööle ne biliim daha geniş gösükenleri seviom (ii ki erkek diilmişim yaw), mesela Hayabusa göze hoş gözüküo ama ağır makine işte.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aman diyim :D bu arif bi kere bi drag yarışında gelip bana "hanımefendi arzu ederseniz bi sonraki gösterimde hostesim olabilirsiniz" demişti de nası kaçtıımı bilememiştim olay myerinden, yarışa ben girsem kazanırdım heralde o süratle :D[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 R1 olsa binerim bende ..[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Racing hatta motorlarla aram pek yoktu ama bizim spor salonunun bir vaz geçilmesi her daim önünde 4 5 motor oluyor insanında içi gitmeye başlıyo bir süre sonra[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hayabusa diorum ve "." koyuorum .[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Bende yeni R1 diyorum :D 172kg 178hp :):):) kg başına 1 beygirden fazla düşüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: narin, 23 Mayıs 2004 19:50 tarihinde demiş ki: hayabusa diorum ve "." koyuorum . hayabusa'ya nokta konmuyo artı narin Radbusa çıktı.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben bi tane r1 gordum gecen gun heme plakasi 34 HIZ ... idi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Hayabusanın kuru ağırlığı 217 kilo :) ağır biraz[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar