The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 selam beyler. Baya oldu bre buraya yazmiyali. havasini ozlemisim.. Neyse ornek sekil a simdi brdaki durum bu gif in etrafinin bole gri olmasi.. Ama o griyinin rengini ben sectim o yuzden gri..de Acaba bu cizgiyi..ole rengini fln degistirmeden..Dogrudan kaldirmanin bir yolu varmi.. Cunku bu eger siyah bir backgrond a gelirse hemen kati yerleri belli oluyor.ki kotu birsey bu. Saolun [signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx[Bu mesaj The_Guardian tarafından 20 Mayıs 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ya biliyorum cok ugrastiriyorum lakin bir aciklarmisiniz bunu nasil yapacagim.. Nerdeki ayarlarla oynamam gerkiyor? Ben Photoshop 7,1 kullaniyorum. Saolun[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 arkadasım konuyla ilgili değil ama siteyle ilgili bisey soleyeyim. Açılan menu var ya sol da orada yazan yazı var orda bi ton hata var ilk olarak H.e.B yazıor orada e de buyuk olmalı klubü yazıyor orada da kuyübü olmalı klubu die ingilizcede clubu yazılır. Yanlıs anlama hata var soylemek istedim.[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: weroqsheth, 23 Mayıs 2004 18:54 tarihinde demiş ki: H.e.B yazıor orada e de buyuk olmalı klubü yazıyor orada da kuyübü olmalı klubu die ingilizcede clubu yazılır. Yanlıs anlama hata var soylemek istedim. Simdi H.e.B nin yazilis sekli kadro arasinda cikan bir olaydan dolayi ole olmustur..Yoksa bizde biliyoruz H.E.B oldugunu :D 2) Turkce de klubü dur.. kuyübü die bir kelime turkcede, clubu die bir laf da ingilizcede yoktur.. Hani herhalde karistirdin :D club var clubu yok... :D Sende yanlis anlama :D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar