kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ge force 2 64 mb ekran kartım nasıl nasıl 100 fps alabilirim ? birde 256k adsl için rate ayarını nasıl yapacağım biraz lag a giriyorum yardımcı olabilirmisiniz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aynı ekran kartı var v-sync (dikey zaman) kapalı olduğu sürece 100 fps alıyorum (oynama oluyor tabii) açıkken ise 60 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yok yok rate ayarını nasıl yapıcam onu bilmiyorum komutları nelerdir ? tam olarak yaazrmısınız[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 256 k için tam rate ayarlarını verebilecek biri var mı ? bütün komutlarıyla birlikte..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 abicim bir allahın kulu da mı counter strike oynamaz ya ? 256k için adsl rate ayarlarını hiç bir yerde bulamayacakmıyım ben ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 voice sadece rate yok ki hocam daha bi sürü ayarı var.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 theKingpin ekran kartı ayarlarını yaptınmı ( OpenGL ayarları ) ben çalıştığım internet cafede 15 tane makina vardı hepsindede 64 asus winfast ekrankartları vardı.OpenGL ayarlını yapınca çakılı 100 fps ( combat dahil ) (sadece 3. siste 60 a kadar düşüyodu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bunlar senin bana verdiğin komutlar ise yarısı yok kalanların yarısı ise serverlar tarafından limitlenenler ve fps de hiçbir farklılık yaratmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ya arkadaşım o komutlardan bazıları direk yok oyunda daha neyi iddia ediosun anlamıorum shadow kelimesini görünce hemen gölge diye atlamışsın ama kendin de bilmiyorsun ki bunların ne işe yaradığını, tutuşturmuşlar eline geziyorsun öyle denedim olmadı diyorum daha belirgin bir örnek nasıl verebilirimki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar