wetamean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ÖZÜR Unutmak üzereyeken o güzel gülücüğü Dolunayın ufuğunda Mavinin huzurunda Siyahın karanlığında Küçük bir yıldızın kendi ışığında gördüm seni Ağacın gövdesindeki katılığınla Damlamak üzere bir çiğ damlası sabırsızlığıyla Bana bakıyordun usulca “beni terkettin” diyordun bir taşın katılığıyla kaşlarını çatıyordun bir şahinin keskin edasıyla ve ekliyordun “geri dönmeyeceğim ben sana, senin olmayacağım bir daha!” şimdi anlıyorum seni farkediyorum benliğimi ve ekliyorum bu satırlara “hatalıyım biliyorum.. günahların sevaplarımın günahkarlığı olsun... özür diliyorum” HALİM KALMADI ARTIK Halim kalamdı artık Eriyorum İçimden akan o sıvıyı Damarlarımda tutamıyorum Gözlerim açık ama seni göremiyroum Ellerimi oynatmak isterken Bileklerimi kaybediyorum Beni terkettin biliyorum Bu yüzden şuan burda kendimi bırakıyorum. Bir keski alıyorum, İçinden yoğun sevgi geçen vücuduma dokunduruyorum Soğuk ve keskin ucunu Senin o çok sevdiğin bileklerime dayıyorum Son kez kendime bakıyorum Ve lanet ediyorum.. Sana kötü davranmamalıydım diyorum Sağ elimi kaldırıp derin ama küçük bir çizik atıyorum Kıvranıyorum acımdan İşi yarım bırakmayacağım... Biliyorum Sonra diğer bileğimide kesip.. uzanıyorum Ince ince olup yatıyorum Gözlerim açık ama seni göremiyroum Ellerimi oynatmak isterken Bileklerimi kaybediyorum Beni terkettin biliyorum. Ama bu sefer son.. yolundan çekiliyorum SENİN OLACAĞIM uzaklarda bir mekanda küçük bir evin eski avlusunda seni bekliyor olacağım beni ararsan 100 yaşında bir çınar ağacının dallarında sesiz ve yağmurlu bir ormanda seni dinliyor olacağım bana seslenirsen sıcak ve huzurlu yatağımda ölümüm soğukluğuyla tanışmış bedenimin içinde hep senin olacağım.. sen benim olursan[signature][hline]hayat zorlaşırken, sen ortalıktan toz olmaya bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Hoşgeldin..Güzel..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar