Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 10 dakka oynadim ama fena degil gibi duruyor. cocuklara yonelik ama 4 milyon kullanicisi bulunuyormus. browserdan oynaniyor , oynanabilirligi oldukca guzel geldi. daha uzun oynayip tekrar yazarim bir seyler, denemek isteyene beles, isterseniz parali uye olabiliyorsunuz. http://www.fusionfall.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Oynuyorum şu anda drea ismi ile, zevkli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 oldukca basarili uzerinde ugrasilmis belli 1900x1200 de oynuyorum hic de fena degil oynanabilirlik. nunnu munnu isim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 log out olup tekrar girdim ismim player bilmem ne diye değişmiş, place holder falan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yok ismi aldiginda isim icin bekleyeceksin onay lazim diyor onun yerine player 23231243 seklinde bir sey oluyor. sanirim isimler onaydan gectikten sonra otomatik olarak degisecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Guzel birşeye benziyorda şu 3mblik bilmemne engine kurdurmasa daha iyi olucakmış, kurmuyorum böyle ufak tefek şeyleri genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Kanuni said: onun yerine player 23231243 seklinde bir sey oluyor placeholder yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sanırım bu oyun unlimited acc. siz lvl 4 ten ve bir görevden ileriye gidemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar