Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PeVePe

Peka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi playera dalarken ctrl 'i basili tutmamiz gerekiyor
ama bazen cift tikliyorum vuracagi tutuyor direk ctrl olmadan
bu nedir ne degildir bulamadim ben bir$ey
adam kesecegimde bi kere adama tiklayip birakiyorum mouse u
sol el ctrl'de sag el F lerde guzel olmuyor[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds
Mesaj tarihi:
Banada oluyor bu ara ara. Bir kez başladımı bir süre giidyor, sonra nasılsa kayboluyor. Bir türlü keşfedemedim ne yapınca olduğu..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Mesaj tarihi:
Bi beyaza attack veriyosanda saydırmak gerekiyor ctrl + attack tuşuna, eğer sırf bende öyle değilse. Beyaza saldırmak işkence oluyor ozaman o mora dönmemekte inat ediyosa.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
walla pevepe de falan bilmemde quest falan yaparkan konusmadan once muhakkak ctrl ye basin
bazen atack yapabiliyo ben 20 de archer gorevini bitiriyodum guardla konusmam gerekiyodu tikladim ok atti guarda e sora noldu tahmin edin:P
Mesaj tarihi:
said:
Karabulut, 21 Mayıs 2004 02:47 tarihinde demiş ki:
walla pevepe de falan bilmemde quest falan yaparkan konusmadan once muhakkak ctrl ye basin
bazen atack yapabiliyo ben 20 de archer gorevini bitiriyodum guardla konusmam gerekiyodu tikladim ok atti guarda e sora noldu tahmin edin:P

euhee guardlara yay verdikleri günden beri çok tırsıyorum konuşmaktan...[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
bende olmuyor ya anlamadim gitti
ctrl+alt denedim
alt gr denedim
ctrl+alt gr denedim
olmuyor pvp mode gibi bi$ey yok bende
illa ctrl basili dalacam[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds
  • Yeni Oluştur...