moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bugün nete çok zor bağlandım. Hatta ilk açtığımda adsl sinyali almıyordum. Lakin 2 dakka sonra sinyal geldi. Noluyo lan diye konsoldan girdim baktım adsl2 ye geçmişiz. Ve şuan inanılmaz bir yavaşlık sözkonusu. Dnsl çözümlemeleri vs ölüm. Bildiğin 1mbit sınırsız kullanıyorum. Kafalarına göre değiştirmişler.Sizde nası durumlar. ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hangi şehirdesin? öyle kafalarına göre adsl2 veriolar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 samsundayım. biraz araştırdım adsl leri 2 ye çevirmeye başlamışlar. yahu ben 3 ay öncesine kadar adsl2 desteği olmayan modem kullanıyordum. insan bi haber verir. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ttnet ten degilde baska bir aracidan sanirim baglanti dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 nerden baktın? söle bizde bakak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 modemin konsolu da. 192.168.x.x olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar