jarayaj Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Karak-Norn server' ında Destruction tarafında oynayan ve herhangi bir guildda olmayıp türklerle oynamak isteyen türk guild i arayan oyuncular veya bir guild kurmak için üşenen kendi yağımda kavrulurum benim başkalarına ihtiyacım yok diye düşünen, türk guild i kurup "ya ne uğraşıcam" diyen oyuncular!.. Neden hala ayrı gayrı oynuyoruz ben anlamış değilim. Bakın biz 4 kişiyiz.. oyun içinde öyle büyük hayallerimiz, server ın en büyük guild i olacağız gibi düşüncelerimiz de yok çalışıyoruz okuyoruz vakit buldukça da oyun oynuyoruz tek amacımız bizim gibi insnalarla bir guild kurup oyun oynamak. Herkes yabancılarla oynayamıyor gerek uyum sorunu yüzünden gerekse de dil sorunu yüzünden bu nedenle de Türk Guild i olmadan, guild chatte, ventrilloda türkçe muhabbet dönmeden geyik yapılmadan hiç bir online oyunun zevkini alamıyor insan. Karak-Norn Destruction tarafında oynayan oyuncular neden hala bu gibi bir oluşuma yanaşmadıklarını anlamıyorum. Daha önce bir girişimde bulunduk ama geyik ve konunun dışına çıkılarak mevzu kaynadı. Şimdi birkez daha bi girişimde bulunmak istiyoruz. Ne düşündüğünüzü, konunun dışına çıkmadan yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sanırım herkes Karak-Eight Peaks e geçmiş. Biz de geçiyoruz büyük ihtimalle. Orda görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 jarayaj said: Sanırım herkes Karak-Eight Peaks e geçmiş. Biz de geçiyoruz büyük ihtimalle. Orda görüşürüz :) k8p'de dest tarafına bekleriz sizleride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Karak Eight Peakte deste geciyorsaniz nicklerinizi yazin irtibata gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 K8P de Exile'a bekleriz abi Cücelere hizmet etmenin zevkini yaşayın. Şaka abi şaka :D 4,5 oyuncumuz alt kasmaya başladı. Benimki RP 9 lvl'da gelmek işterseniz bekleriz. Not: Cüce açanlara lvl 20 de 10 gold promosyon verileceltir. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 valla ben ilk karakterimi zhufbar'dan norn'a aldirmistim, lvl 20 idi, artik kac aydir oynamiyorsam gecen pazar 24 oldum hala level bitene kadar "rested" gozukuyodum. Onum acik yani paso x3 exp lvl 30'a kadar :). DoK sinifim adim Ravenshadow :) Karak 8 Peakte de zelot vardi galiba lvl 16, Mendebur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Biz Destruction da kararlıyız. 2 Chosen 1 DoK ile geliyoruz bu akşam açarız heralde k8p de yeni gıcır karakterlerimizi. İrtibata geçeriz sizlerle nicklerin ne olacağı konusunda kesin bir kararımız yok. Buradan haberleşiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 jarayaj said: Biz Destruction da kararlıyız. 2 Chosen 1 DoK ile geliyoruz bu akşam açarız heralde k8p de yeni gıcır karakterlerimizi. İrtibata geçeriz sizlerle nicklerin ne olacağı konusunda kesin bir kararımız yok. Buradan haberleşiriz :) oyuna girdiğinizde beerdush terian saijeva kalithkhan nicklerine wishper atarsanız görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 k8p' de karakterlerimizi açtık. Akşama görüşmek üzere Nickler: - Jarayaj - Deja Diğer arkadaşımız da büyük ihtimalle işten çıkmış ve eve doğru gidiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar