Wylde Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yeni bir pc alıyorum 4 çekirdekli fln ve bunda direk macosla başlamak istiyorum . imacler fln baya pahalı bilmiyorum . ondan aldığım pc ye bi macos çakiyim diyorum . Performansı nasıl olur ? Sanırım 3-5 işlemle yükleniyor pclere macoslar . Yapanınız varmı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 driver sorunu oluyor, kuramayabilirsin bile hatta. ben laptopuma 1.5.3 kurmuştum onda wireless çalışmıyordu. sonraki versiyonlar kurulmuyor zaten falan :) yani kesin çalışır diye düşünme, deneme imkanın varsa bi test et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Hackintosh korsana giriyor o yuzden burada tarif edemiyoruz diye biliyorum. Keske gidip mac alsaydin madem Mac OS kullanmak istiyorsun. Mac OS'un bu kadar iyi olmasinin en onemli sebeplerinden biri donanim - yazilim uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 penth guzel bir konuya parmak basmis da, apple o konuda bir dava kaybetti, ve gecerli bir macos lisansi olanlarin istedikleri donanima yukleyebilecekleri sonucu cikti. hatta macos'a uygun donanim satan firmalar da mevcut. burada link paylasmadan, sadece mevcut lisansli macos'un baska bir donanima yuklenmesini tartisabilirsiniz. disina cikarsaniz kilitlemek zorunda kalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ya aslında imac almak istiyorum ama hani gerçekten uçuk kaçık fiyatlar ya 3 milyara 2 gb ramli core2 duo ıvır zıvır . Hani bilmiyorum imacler upgrade edilebiliyormu hani edilebiliyorsa bile baya bi pahalı olur diye düşünüyorum . O yüzden hani orjinal lisans almaya zaten değer eğerki gerekli performansı uyumu adam gibi verebiliyorsa sadece bunu öğrenmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 mac, özellikleri isterse daha düşük olsun pcden genede bin kat iyi performans veriyo al imac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu macler normal ram kullanıyor dimi ? . bir de max 4gb ram denmiş 4 gbın tümünü kullanıyor dimi ? yoksa sadece slot o kadar mı kaldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 proprietary donanim geride kaldi, donanimlar es bi suredir(ramler ise hep ayniydi ztn) , upgrade falanda problem degil, hatta zekice bi taktikle macos upgrade kit diye ati4850 falan satiyorlar 20-30 dolar farkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 max ram miktari slot basina degil anakarta gore soylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yok yok demek istediğim hani ne biliyim mesela xp 32 bitler kaç ram takarsan tak 3 gbını görüyo diye biliyorum bu da öylemi diye sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 problem windows da veya macos da degil intel tabanli makinelerde x86 os kullanmakta. ister linux ister macos olsun 32bit ile kullanilabilecek max ram 4gb dir, reserved adressler, paylasilanlar vs derken direk 3 olmasa bile 3.5 civari bisey gorur. cozum x64 Os kullanmakta, ama problem degil leopard da intel icin 64bit destegi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mac os sistem yapıcaksan ona göre pc parçaları alman lazım, bide üstüne almanlar yapmış işte pc ye mac yüklicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar