Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac os

Wylde

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir pc alıyorum 4 çekirdekli fln ve bunda direk macosla başlamak istiyorum . imacler fln baya pahalı bilmiyorum . ondan aldığım pc ye bi macos çakiyim diyorum . Performansı nasıl olur ? Sanırım 3-5 işlemle yükleniyor pclere macoslar . Yapanınız varmı hiç
Sosyal ağlarda paylaş

penth guzel bir konuya parmak basmis da, apple o konuda bir dava kaybetti, ve gecerli bir macos lisansi olanlarin istedikleri donanima yukleyebilecekleri sonucu cikti. hatta macos'a uygun donanim satan firmalar da mevcut.

burada link paylasmadan, sadece mevcut lisansli macos'un baska bir donanima yuklenmesini tartisabilirsiniz. disina cikarsaniz kilitlemek zorunda kalirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında imac almak istiyorum ama hani gerçekten uçuk kaçık fiyatlar ya 3 milyara 2 gb ramli core2 duo ıvır zıvır . Hani bilmiyorum imacler upgrade edilebiliyormu hani edilebiliyorsa bile baya bi pahalı olur diye düşünüyorum . O yüzden hani orjinal lisans almaya zaten değer eğerki gerekli performansı uyumu adam gibi verebiliyorsa sadece bunu öğrenmek istemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

problem windows da veya macos da degil intel tabanli makinelerde x86 os kullanmakta. ister linux ister macos olsun 32bit ile kullanilabilecek max ram 4gb dir, reserved adressler, paylasilanlar vs derken direk 3 olmasa bile 3.5 civari bisey gorur. cozum x64 Os kullanmakta, ama problem degil leopard da intel icin 64bit destegi mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...