Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben de 2 sene filan çalıştım net kafede ama nası çalıştım sanki iş yeri benim herşeyle ben ilgileniodum patron akşam parayı alıp sen kapat diyip gidiyodu :D tiskindim resmen o işten çünkü kendi yerim değil herkesi alıyoduk içeri hırsızlık yapanlar,küfür edenler,ödev yaptırmaya geldim diyenler,2 kişi aynı anda yardım istiyodu birisine yardım ettiğinde diğeri bağırıyordu ama seviye düşük olduğundan bende bas git lan diyordum ehehe.inşallah mutlu olursun arkadaşım her gencin var böle hayalleri :D tavsiye olarak da sölim o ilk resimdeki kasaların yeri çok sakat.kasalar yerde - ortalıkta olmicak ayak deymeyecek kadar yüksekte olmalı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kafedeki makina sayısı kaç? lan parti patlatılabilir yani olabilir böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dur bi iki şey daha diyim.resimlerde görmedim belki vardır ama yoksa mutlaka her köşeye güvenlik kamerası. mesela bir yazı as cep telefonlarının masa üstüne konmamasını iste.adam dalıp gidiyor önünden telefonu alıyolar al başına belayı sonra. kasada kim duruyosa tembihle para verirken muhabbet açan adamlara çok dikkat etsinler genelde sahte para veren adamlar karşıdaki kontrol etmesin diye sohbet açar yada diğer masadaki ortağı tam o sırada seslenip bişey ister. sigara içip geliyom diyenlerden hesap kesip para al.çalıştırdığın elemanlar kesinlikle orayı kendi mekanı gibi görmeye başlamasın bak bu çok önemli adamları ez demiyom ama orası işyeri unutmasınlar işten çıkardığın elamanla bağlantıyı kes gelip beleşçilik yapmaya kalkabilir. biz korsan yazılım kullanıyoduk zamanında ama şimdi nasıl bilmiyorum o konuya da dikkar yani ben bunları yazdım çünkü teknik konuları biliyosunuz zaten.ne lan bunlar diye kızma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar