Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Üstadım bu muazzam işitsel şölen için ne kadar teşekkür etsek azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ah be kacirdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Dostum bufferin allahini yedik, ama yine de cok kraldi yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Dostum alma kapasiten yeterli değil demek ki, ayarlarla oyna biraz düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şeane avustralyalı grup men at work'ün toplama albümünü çalıyorum, cumartesi sabahına iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bende mi bir problem var bilemiyorum da, inanılmaz kısık şu anda ses, ama bir güç var hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 of pardon, mikrofonda kalmış :( umarım birden patlamamıştır ses :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bu millete her şeyi öğrettim, WJ'liği öğretemedim. - M.K. Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Kahvaltı ederken birden açıldı, duyabilmek için de sesi açmıştım, güzel müzik eşliğinde etmiş oldum kahvaltımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 atamı karıştırma. indir o elini!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 GÜNAYDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 men at work kahvaltıya iyi gider evet. ben de arsızca ekmeksiz füme dil yiyorum bi yandan :P günaydınlar ossung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Buffer yeyip duran bir ben mi varım yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kahvaltıda buffer diil butter yinir şeklinde berbat ötesi bir espri yaptım şu anda. evet yaptım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Aboo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 men at work diletimize iki [large]BÜYÜK[/large] klasikle son verip the police'e geçiciiz. unutmayınız: sting sux, the police rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kahvaltıda misafirlerimlen ailecek dinliyoruz sizi Ema Hanımcığım, programınızı da ailecek seviyoruz, bu faksı da size ailecek çekiyoruz, öbücükleeeğr ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Deep Purple'a paslı deyip Men at Work & Police çalıyor BİRİLERİ, hay allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 lan! men at work'ün düzenlemelerinde kullandığı üflemelilerin hala eşi benzeri yok be. allahın unuttuğu avustralya'dan kakıp gelip müzik devrimi yapan, ska ile pop rock ile reggea karıştıran, içine mis gibi flüt, saksafon katan adamlara laf ettirmem ben! hala benzeri yok men at wok'ün, deep purple ise dümdüz rock'n'roll yapardı, hala yapıyo, bıkmadı yapmaktan. ayrıca benim yaşım dinolamaya uygun. sen ise genç bir bedene hapsolmuş bir emekli albaysın. teeeeyyyttt!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 emre? albay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kahvaltı hazırlamam lazım, misafirim geliyo. program seyrini değiştirip, afk şekilde hoppidik şeylere geçiyorum, zira ne demişler atalarımız: yemek hazırlarken dans etmek ata sporudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Emre'den olsa olsa çavuş olur bence eki eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 herkes geldi kahvaltı hazır ben kaçar. hadi iyi haftasonları herkeslere :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 listen! isimli programımızda hep beraber bu pazar gecesinde kahvelerimizi yudumluyoruz. buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar