jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 en iyi bulduğunuz parçaları nelerdir ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kamelot / Berk Daha öonceden de açılmış[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 açılmamıştır diyerekten sazanladım direk forum kirliliği için özür[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 açılmamıştır diyerekten sazanladım direk forum kirliliği için özür[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 dorudur da bugün ark cd sini getirdi bi dinnim dedim acaip hoşuma gitti baktım kamelot aha .. ondan şeettim de madem güzel yok dionus eywallah sallim[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Demise Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 saçmalama ya ne sallıosun..adamın fikirlerine göremi müzik dinliosun sen..fizban sewmedi aman dinleme..saçmalama bence..indir dinle sen karar wer[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Öne çıkan mesajlar