neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Şu anda Pending halinde bulunmasına rağmen bugün girememekteyim ödeme yapılmadığı için.. başka bir kartla denediğimde ise kart numarası ile ilgili sorun çıkarttı ki 3-4 gün önce başka bir acc. i o kartla açmıştım zaten... daha önce de kulandığım bir kart... Şimdi Blizzardda paymentla ilgili b sorun mu var yoksa sorun tamamiyle benle mi ilgili bilgisi olabilecek biri var mı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 edit: yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Kart numarasında sorun var şeklinde kart numarasını işaret ediyor.... Ama pending şeklinde olan bir başka kart ile de ödemeyi yapmamış oldugu için başka kart deniyorum.. Yani diğer otomatik talimattaki karttan da çekilmemiş para... ve 31 mart tarih olarak görünmekte dün ise ben oyuna girebilmiştim... Bugünse böyle bi sorun çıktı... Free Migrate 1-7 nisan olmasından kaynaklı bazı sorunlar oluşmuş mudur acaba diye düşünmekteyim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 senin sorunun transfer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Hayır payment :) Ödenmiş olması gereken aylık ücret ödenmemiş kart yapı kredi world 2side ama bankadan veya karttan olacak sorun olma ihtimali yok gibi... çünkü bu güne kdr hep bunları kullandım ben... bu kullanımlardan biri de 3-4 gün önceydi arkadas için işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 neferon said: Hayır payment :) Ödenmiş olması gereken aylık ücret ödenmemiş kart yapı kredi world 2side ama bankadan veya karttan olacak sorun olma ihtimali yok gibi... çünkü bu güne kdr hep bunları kullandım ben... bu kullanımlardan biri de 3-4 gün önceydi arkadas için işte...son kullanma tarihi geçmiş olmasın kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ya onu da giriyorum ya paymentta :) daha baya var son kullanma tarihlerine 2sinin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 1 Nisan şakası gibi olmaya başladı bu olay artık :) yok yani giremiyorum öyle kaldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hoca aralgame sitesine gir; Kredi Kartınla game card al;şifreyi emaille sana yollasınlar oyna xD yada skype'dan Blizzard Account and Billing ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 We are sorry but there was a problem processing this credit card. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. aha tam anlamıyla diğer karta verdiği sorun bu... Otomatik olarak ayarlı olandan ise zaten çekmemişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mczaga Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 arkadaşım bende çok sorun yaşadım Hacklenmiştim sonra ödeme sorunları çıktı Gamekart al sonrası için de araştır derim yoksa Skype Desteğine bel bağlama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hacklenmesen de busorun olabilio. ben kartımı tanıtana kadar 2 gün kasmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 şimdi sorun şundan kaynaklanabiliyor. diyelim bankanız kredi kartının atıyorum visa olsun yurtdışındaki visa bağlantısıyla hat kesintileri yaşanabiliyor bazen. Velhasıl sizinde payment gününüz yani ödeme gününüz bu bağlantı kesikliğine denk geldiyse kısa bir süre pendingte takılı kalabiliyorsunuz. Düzeltmek için en kolay çözüm blizzardın billing support u aramak yada mail atmak mail atınca biraz zaman alabiliyor cevap gelmesi arayınca anında çözülüyor. başıma geldi ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evet işte. benim kart no değişmişti, hesap kapandı, yeni kartı tanıtmak istedim tutturu cvc kodu yannış galba die, 3 giriş sorası kartı kilitledi, 1 gün sonra girdim mis gibi tanıdı. garip ama blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Tamamdır halloldu billing supportu arayınca... bugunluk acıldı bankaya da bilgiyi tekrar gonderdiğini soyledi.... bu işlem 1 gün süreceğinden de 1 günlük actıgını soyledi ve su an oyundayım... tahminen dendiği gibi VISA nın sorunu :) tam 1 nisana denk gelmiş :) Dün cekilemeyince para bugun boyle gereksiz bi olay oldu ama sonuc olarak su an sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Benimde payment method blocked olmuştu yf kullandıgım için, attıgım maile 1 ay sonra cevap gelmiş ve açılmıştı geçenlerde hack yedim tekrar payment method blocked olmuş.Account service'yi arayınca açıyorlar diye duymuştumda orada bir cok numara var hangisini arayacagız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 UK olanı ara; en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar