OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Selam 150 lira ye kadar hem oyunlarda hemde muzik dinlerken isime yariycak laptop a baglanicak guzel bi ses sistemi istiyorum mumkunse dukkana gidip almali olsun. markalari felan hic bilmiyorum hangisi iyi o yuzden fikriniz onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 5-6 topic asagıda aynısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben hoparlor tavsyesi istiyorum sadece laptop a da baglanabilmseini istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 150 liraya çok iyi bişi alamazsın ama tanıdğın varsa ameriakda veya getirme şansın varsa harman kardon soundsticklerin fiyatı 100doalrın altına kadar geriledi.çıkmasından beri yıllar geçmesine rağmen inanılmaz ses veriyorlar hala.bi bak onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 usa dana alabilirim fakat uzun surer buralarda olan bisiler istiyorum hemen almalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar