ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bu tarz bir şeyle yurtdışına giden kimler var aramızda? Birkaç sorum var: - Bir tek bu Avrupa Gençlik Programı mı var, yoksa başka programlar da var mı buna benzeyen? - Katılabileceğimiz projeleri bir siteden görebiliyorduk; o siteyi hatırlayan var mı? - Burs / hibe vs. gibi bir şey veriyorlar mı? - Gidenler varsa deneyimleri ve tavsiyeleri lütfen. Bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Valla sayılmaz heralde ama ben de Erasmus'a başvurdum bu sene zaragaza üniversitesine..bilgisi olan varsa şehir ve/veya okul hakkında paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 AIGEEE var ama türkiye de var mı bilmiyorum AB ile ilgili çünkü. öyle sağa sola götürüyo seni vize almanı kolaylaştırıyo. para muhabbetinden pek haberim yok ama bi araştır derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hmm best var mesela.board of european students technology. sen sadece ucak masraflarından sorumlusun adamlar konaklama yemek fln karşılıyolar.mesleki seminerlere katılıyosun sertifika fln veriolar.yalnız yıldız itü odtü öğrencileri katılabiliyo. ayrıntılı bilgi http://www.bestyildiz.com/tur/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 lazım olan her şeyi buradan bulabilirsin. eğitime katılmışlığım var eylem 3 için, anlatabilirim anlamadığın yerde. edit: post prolaştırıldı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar