MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Yine penelope Cruz arkadasimizin oynadigi bu filmin konusu aslinda Vanilla Sky filminin konusunun kolpa oldugunu gosteriyor.. Buyrun efem. Yorum yapabilmek icin lutfen filmin ozetini bir okuyun,vanilla sky'i da izlediginizi umuyorum... Büyük hasilat yapmis bir filmin kolpa olmasi uzucu,sorun su ki bu elemanlarda seslerini cikarmamis hic senaryo calindi diye.Anlasmislar mi acaba?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 vizyona actigimi saniyordum hay allah.. kusura bakmayin[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Nohannes[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ah be biraz aramaya inansak. ikiside amenabar'ın filmi.abre los ojos ispanyada çok tutunca amenabar(yönetmeni oluyor) filmi hollywood'da çekip dünyaya açmaya karar verdi.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Aramaya baktim bulamadim.. Ama bugun bi arkadasa daha soledim,o da zaten baglantili oldugunu soledi.Olur bole seyler :-/[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar