Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

site banner'i

AssassiN

Öne çıkan mesajlar

abimin yogun istegi uzerine calistigi sirketin web sitesini yapiyorum
sitenin tepesine koymak icin banner tarzinda bi imaja ihtiyacim var. sirketin kendi logosu olmadigi icin sizden isteyeyim dedim.
standard banner boyutlarinda (daha buyuk veya kucuk olabilir, size kalmis), 666666 uzerine (koyuca bi gri bu) siyah ve 7C7C7C (buda biraz daha acik bir gri) kullanarak cok sade birsey.
uzerinde "Springfield Marble & Granite" yazacak.
soyle kutu mutu nebileyim, dikdortgen gibisinden bisey ilistirirseniz kenarina cokda kiyak olur :)

soyle bi ozetliyeyim:
background: 666666
foreground: 000000, 7C7C7C
label: "Springfield Marble & Granite"

karsiliginda adinizi contacts bolumunde benim, sirketin sahibinin vesaire oldugu yere emailinizla birlikte (tabi isterseniz) yazicam. herhangi bi odeme yapmam imkansiz cunku bende zevk icin yapiyorum, ucret istemedim sirket sahibinden. site tamamlanip domain alindiktan sonra pm veya emailiniza bi link cakarim.

simdiden tesekkurler[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

Springfield diye bir silah vardı o aklıma geldi
birde ng de benim Springfield diye bi şarkı yapmıştım ablam için o aklıma geldi hayvan gibi oy aldığını hatırlıyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

yapmaya baslamadan modifikasyonlardan bahsedeyim
tonlamalari degistirdim cunku

yeni logo:
background: beyaz
foreground: 999999, beyaz ve siyah arasi
label: yine ayni, "springfield marble & granite"
(caps kullanmayin, Springfield degil springfield)
bu arada springfield'i yazdiginiz font'u kullanarak, yaklasik ayni boyutlarda, background 999999, foreground beyaz olarak
ayri ayri su labellarda imajlar lazim
(caps kullanmadan)
"home"
"products"
"discounts"
"contact us"
"gallery"
"calculate"
bunlarda efekte bilmemneye ihtiyac yok. sapsade sadece labellari koyun, bitek kucuk fade effect falan olabilir. hepsi ayni olsun..[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...