Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renk Tonlaması...

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Renk tonlamasını yapamıyorum. Kendi elimle (yani kendim ayarlayarak) olmuyor. Acaba bir noktaya koyup o noktadaki tonu direk resme nasıl aktarırım. Bunu deniyince boyama kitabı boyanmış gibi oluyor.
Örneğin :

burda montajladığım kafanın tonunu bulamadım böle yolladım.
Kızın boynuna tıklayıp resmin oluşumunda hiçbir değişiklik yapmadan tonlamak istiyorum.
2. Örnek (El ayarları ile oynayarak)

burda ise en yakın ton olarak bunu seçebildim kırmızı tonu daha yüksek tuttum fakat biraz daha yükseltince resimle alakası kalmıyor. Bunu böyle ayarlamak dakikaları alıyor. Daha kolay yolu yokmu? Profesyonelce bir yöntem?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..

Sosyal ağlarda paylaş

mesela şöyle bişi yaptıum hemen 2 dakkada.
önce diğer kızların suratlarının renk değerini aldım (şu bastıın yerdeki rengi seçme zımbırtısıyla). daha sonra normal bildiğimiz fırçayla, opacity'sini (yani şeffaflığını) %20 falan yapıp adamın suratını boyadım. böylece suratındaki gölgeler falan gitmedi. gözlere ve saça dokunmadım. daha sonra gölgeler ve gözler falan daha açığa çıksın diye karartma ve aydınlatma zımbırtılarını kullandım. adamın kafasını resmin geri kalanına göre çok blur olduğundan sharpen kullandım azıcık. sonuç daha iyi işte.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu işlemlerimi kral fotoşop 6.0 da color balance, channel mixer ve manuel layer rötüşları ile hallediyorum. zor iştir. ayrıca brightness/contrast tavsiye etmem. kontrast daha başka bi aşama. mümkünse daha sonraki aşama hatta.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...