Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Merhabalar... Bende Creative HS-600 kulaklık var. Bayağı memnunum ama sağ kulaklıkta bi temeassızlık var. Sanırım çokça yere bıraktığımdan bi kopma felan oldu. Şimdi bu kulaklığı bilenler yada bilmeyenler için bunun hoparlör kısmında elastik plastikimsi şeyler var, o yüzden bunun içini açmak istiyoruma am bunlara zarar vermeden nasıl yaparım merak ediyorum. Aranızda bu gibi şeylerde deneyimli olanlar vardır. Ahanda resim... yardımcı olursanız sevinirim. Daha fazla detay lazım olursa anlatırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Acmak problem degilde asil problem ic kablolar galvanize kapli olacak, onlari siyirip falan tekrar temas saglamak zor, onu gectim tek kulakta problem varsa problem kablonun ortalarinda veya jack e yakin bi yerdeki kopmadan dolayi olmustur, uclarda herzaman dugum oldugu icin o taraflarda temassizlik az gorulur. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 alalı 2 yıl olmadıysa garantiye vermeni öneririm açmak yerine, servisten gelene kadarda 10 milyonluk bişeyle idare et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kabloları sıyırmak için çakmak kullanıyorum. bantlıyorum. sanırım 5 senedir kulaklığı çeşitli sebeplerle 5 defa açmışımdır. hatta arkadaşın cafedeki kaliteli kulaklıkların içine dandik hoparlörleri bile taktık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kopugun nerde oldugunu biliyorsan orayi siyirdiktan sonra katlayip bantlamak kalici cozum de bilmiyorsan bosuna problem. cakmak kullanmaktaki problem surda, bakir tellerin icinden ipek/naylon serit geciyordur birde kopmasin diye, galvanize yi siyiricam derken onuda yakarsaniz ztn ince olan bakir teller misir puskulu gibi dokulur, hemen dokulmese bile yavas yavas kirilma yapar sonuc bi sure sonra yine ayni olur. Genelde dandik kulakliklarda bu kablolar ince sarmal degilde barzo kalinliklarda oldugu icin kopmaz, ben bu kulaklikta o islemin saglikli yapilabilecegini sanmiyorum o yuzden. sesi zaten ayni olmayacak ona hic deginmiyorum. kulaklik iyi olmasa dalinir gider de kaybedilcek sey cok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dediğim gibi sorun sol kulaklıktaydı. Yazmayı unuttuğum bi detay sarsında hafif çalışıyodu sol kulaklık. Şİmdi açtık, plastik ksıım dediğim kulaklığın süngerini tutan yerin plastik gergin kısmıydı. Onuda hallettim, hafiften çekince geliyor. Bayağı elastik... Şimdi bi lehim çatlağı gördük, onu tekrar lehimledik kulaklık çıkışında. Bakalım olucak gibi herhalde. Biraz bekliyorum, Sİlikonlada bişiler yaptım kulaklık kırıktıda, silikon kurusun yazarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Tamamdır hallettim şimdilik. Çalışıyo tıkır tıkır. Şu dakkadan sonrada bişi olmaz kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar