soulberry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 dün akşam bilgisayarı normal kapattım. normal bi zamanda kullanıcı hesabı da kullanmam. bilgisayarı açınca direk açılırdı. ama bugün böyle garip bi şey yaptı. kaç kere kapadım açtım bi şey değişmedi. http://img4.imageshack.us/img4/4373/spma0188.jpg kullanıcı hesabı seçin diyo ama ortada hesap görüntüsü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ctrl + alt + del yazı yazma yerine gelir orada administrator yazar şifre bölümü boş olarak tamam der girersin yada güvenli kipte açar kendine kullanıcı yaparsın ctrl + alt + del yapılıyo mu denedinmi? bendede geçen sene böyle bi olay olmuştu böyle cözmüştüm galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 güvenlide de açtım ama tıklancak bi şey çıkmıyo değiştirim. ctrl alt del de bi şeye yaramıyo. hiç bi şey çıkmıyo yani basınca. alt f4 ve ctrl alt del yaptım tepki vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pcyi kapamadan önce windows uptade ile ilgili birşey yükledinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 valla bilmiyrum zaten bi msn'e giriyorum. ama garip geldi. kullanıcı seçin diyo da ne seçicem ki tıklanıcak bi şey yok. ctrl alt del basınca hiç bi tepki vermiyo ekran. yoksa çocuk çağırıp format attırcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 windows updateden sonra olmuştu galiba benimkisi. çözümü yanlış hatırlamıyosam böyle yapmıştım. Xp cdsini takıp onarma moduna geçip eksikleri onarmıştım. sonra guvenlı kıpte acılmış. oradanda kullanıcı hesaplarından çözmüştüm olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pardon iki kere bastım ctrl alt del'e tepki verdi. kullanıcı adı ve parola girme yeri geldi de ben bunları bilmiyorum ki. daha önce hiç yazmıyodum direk giriyodu. adminstrator yazıyo, altında şifre yok. enter yapıyorum girmiyo. şifre filan hiç bilmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 administrator geldiğinde şifreyi boş yazıp deneyin. çünkü o windows kurulurken girelen bi şifredir. daha öncede hiç şifreleme yoksa büyük ihtimal şifre sormaz. ctrl alt delete devam. he oldu da eğer bu yöntemle giremediniz. bilgisayara reset atıp acılırken f8 veya delete tuşuna basıp cıkan menüden güvenli kipi seçip onunla girmeyi deneyin. bununla girebilirseniz bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet deyip yerel kullanıcılar ve gruplardan hesap değişimi veya ek şifresini kendinizin belirlediği bi hesap yaratarak girmeyi deneyin. olması gerek büyük ihtimalle. dediğim gibi hiç bi şey olmassa takın windows cdsini onarsın en kötü ihtimal bahsettiğiniz cocuğu cağırın format atmaya bile gerek kalmadan halleder belkide. umarım çözersiniz sorununuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 neyse olmadı. elimden geleni yaptım. sonra çocuk geldi "sistem gitmiş" dedi. format attı yükledi tekrar. sağol böjek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar