firatram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Selamlar.. Bu meslek için ülkenin şartları nelerdir ? Mezun olduktan sonra iş bulma fırsatı nedir ? Ayrıca ülkemizdeki iletişim fakültelerinde sosyal yaşam vs. nasıl ? Edit : Yukarıdaki sorularımı siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler içinde yanıtlarsanız makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 belli bi seviyeye gelene kadar çok çileli meslek. hele muhabir falan olursan ki illa ki olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bilen insanlar hep bu işlerin okulda öğrenilmeyeceğini söylüyor gazetecilikle ilgili. Verdiğin 2 bölümden biri EA diğeri sözel. Lise1'desin sanırım daha bu ikisini birden sorduğuna göre? Gazetecilikle ilgili merakın varsa, siyaset bilimi veya uluslararası i. falan okuyup beyninin ufuklarını açar, üniversite yıllarında ve sonrasında gazetecilik denen şeyi (neyi?) takip eder, zorlarsın, gazeteci olabilirsin falan filan. Yani en azından ben bu tip bişeyler hayal ediyorum yoksa bildiğimden değil =p Öte yandan 4 sene boyunca gazetecilik okumak biraz garip geliyor kulağa. GSÜ-İletişimde okuyacaksan başka ama.. Ya da ben bu işten hakikaten bi boh anlamıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Lise 3'teyim ama bu sene lise hayatımın 5.ci senesi. Hazırlık okudum sonra düz liseye geçtim ve bir sene kaldım şimdi lise 3'teyim. Yeni sisteme göre konuştum açıkcası çünki alanlar arası katsayı farkı düşeceği için, ea'cı biri sözel bir bölümede girebilir ( biraz kasması gerek tabi. ). Gazeteciliği düşünüyorum ama açıkcası korkuyorum. Güzel bir maaşım olamamasından veya patronun koltuğunu taşımaktan. Siyasal bilimlerde düşünüyorum bir yandan. Onun hakkındada pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar