Armentum Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bir 5 sene daha M. gö*çek. oturun aglayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 odtü'ye gelcektim seneye vaz geçtim. boğaziçine giderim ben de artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 i melih disneyland getircekmiş, karayalçın ne getiriyo ha ? ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 voltdisney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 melih gökçek headbandimi giyip sokaklarda çılgınlar gibi tezahürat yapmak istiyorum MELLİİİİİEEEEEEEEEEEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Dur bekle. Bende geliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 I love you melih gökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 edit: neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 disneyland gelse ne super olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hatta sırıtan i.melih maskotları filan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gerçi adam kendi gitse ayrı maskot lan ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 said: Karayalcin has left the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ankara says: dolandır beni melih gö*çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ankara is ALL IN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Yok abi daha çok alt/üst geçit olcak mesela ne guzel.Her yere geçitler yaparak Ankara'yı daha guzel kılacak.Sora Melih bey ve yandaşlarının duaları sayesinde Ankara'ya bu sene güzel de yağmur/kar yağdı.Hava kirliliği falan da neymiş bunların hepsi dua ile çözülecek şeyler yeterki i. melih başımızda olsun gerisi kolay.Tabi belediyenin borçlarını masa altı dedigimiz yontemle çözer artık ona pek duanın kar etcegini dusunmuyorum.Ama nasılsa efendi biziz bizim için herşeyi yapacaklardır.Hepsi orada hizmet için var di mi... Edit:Yenimahalleyi kurtardığımız ii oldu en azından oyum bir işe yaradı ilk defa.Onun rahatlığı var üstümde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kill em all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ankarada billboard varmış bi tane, dsp'nin. Hızlı trenle hızlıca gelin belediye görün diye. Feci laf geçirmişler. Bu arada eskişehirim yine büyükerşenle yola devam, en son deniz yaptıydı eskişehire, bakalım bu sefer ne yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 senko said: ankarada billboard varmış bi tane, dsp'nin. Hızlı trenle hızlıca gelin belediye görün diye. Feci laf geçirmişler. Bu arada eskişehirim yine büyükerşenle yola devam, en son deniz yaptıydı eskişehire, bakalım bu sefer ne yapacak :) oha inanılmaz ahahhahh fotoğrafı falan varmı bunun ya lütfen bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şöyle bişi buldum, kuvvetle muhtemel budur benim dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ahahahahahah süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yılmaz Büyükerşen kadar belediyecilikten anlayan başka adam var mı acaba Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 gidiyorum ankaradan yeter bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar