Armentum Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bir 5 sene daha M. gö*çek. oturun aglayın.
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 odtü'ye gelcektim seneye vaz geçtim. boğaziçine giderim ben de artık
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 i melih disneyland getircekmiş, karayalçın ne getiriyo ha ? ha ?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 melih gökçek headbandimi giyip sokaklarda çılgınlar gibi tezahürat yapmak istiyorum MELLİİİİİEEEEEEEEEEEAH
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 disneyland gelse ne super olur ya
Stifler Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 hatta sırıtan i.melih maskotları filan dimi
Stifler Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 gerçi adam kendi gitse ayrı maskot lan ne gerek var
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ankara says: dolandır beni melih gö*çek
Stblack Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Yok abi daha çok alt/üst geçit olcak mesela ne guzel.Her yere geçitler yaparak Ankara'yı daha guzel kılacak.Sora Melih bey ve yandaşlarının duaları sayesinde Ankara'ya bu sene güzel de yağmur/kar yağdı.Hava kirliliği falan da neymiş bunların hepsi dua ile çözülecek şeyler yeterki i. melih başımızda olsun gerisi kolay.Tabi belediyenin borçlarını masa altı dedigimiz yontemle çözer artık ona pek duanın kar etcegini dusunmuyorum.Ama nasılsa efendi biziz bizim için herşeyi yapacaklardır.Hepsi orada hizmet için var di mi... Edit:Yenimahalleyi kurtardığımız ii oldu en azından oyum bir işe yaradı ilk defa.Onun rahatlığı var üstümde:)
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ankarada billboard varmış bi tane, dsp'nin. Hızlı trenle hızlıca gelin belediye görün diye. Feci laf geçirmişler. Bu arada eskişehirim yine büyükerşenle yola devam, en son deniz yaptıydı eskişehire, bakalım bu sefer ne yapacak :)
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 senko said: ankarada billboard varmış bi tane, dsp'nin. Hızlı trenle hızlıca gelin belediye görün diye. Feci laf geçirmişler. Bu arada eskişehirim yine büyükerşenle yola devam, en son deniz yaptıydı eskişehire, bakalım bu sefer ne yapacak :) oha inanılmaz ahahhahh fotoğrafı falan varmı bunun ya lütfen bulun
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 şöyle bişi buldum, kuvvetle muhtemel budur benim dediğim.
Kartan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yılmaz Büyükerşen kadar belediyecilikten anlayan başka adam var mı acaba Türkiye'de?
Öne çıkan mesajlar