Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Showtv'de mesela şuan var gözüme takıldı yarışmanın ilk başladıgı günüde seyrettim oha ya herifler kadınlar azmış :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ya ORada bir amca var cok komıık ya bole dısler yenı yapılmıs falan. Herşeye şiirle karsılık vermek ıstıyo falan acaıp kopyuom :) Amcalardan bitaneside yine aynı kısımı tam hatırlamıyorum ama Yıne yarısmadakı kadınlardan bırının Resmine aynen şunları yapıyordu parmaklarıyla severek resmi; "Agucucuc Agugugu Şirinim Benım Canım Agucucugu" İice bi yarılmıstım T.V karısında [signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 22 Mayıs 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 mantar gibi türedi bu programlar ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 *!program aklına gelir* *!midesi bulanır, tuvalete koşar*[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Rahan, 23 Mayıs 2004 00:40 tarihinde demiş ki: *!program aklına gelir* *!midesi bulanır, tuvalete koşar* +9482428498534[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 *!rahana torba tutar* *!Kendide içine kusar*[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 of ya ne gereksiz salak sulak şeylerle uğraşılıyor bu memlekette[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 işin kötüsü bunlar yüzünden adam gibi film program kalmadı tvlerde, tüm hafta işkence gibi, allahtan cnbc-e varda sıyırmıyoruz[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aslında ben show tv'den beklerim bu tip programlar ne bileyim show tv magazindi zartdu caner'di tilün'dü vs....[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar