Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Showtv'de mesela şuan var gözüme takıldı yarışmanın ilk başladıgı günüde seyrettim oha ya herifler kadınlar azmış :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider...
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ya ORada bir amca var cok komıık ya bole dısler yenı yapılmıs falan. Herşeye şiirle karsılık vermek ıstıyo falan acaıp kopyuom :) Amcalardan bitaneside yine aynı kısımı tam hatırlamıyorum ama Yıne yarısmadakı kadınlardan bırının Resmine aynen şunları yapıyordu parmaklarıyla severek resmi; "Agucucuc Agugugu Şirinim Benım Canım Agucucugu" İice bi yarılmıstım T.V karısında [signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 22 Mayıs 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 mantar gibi türedi bu programlar ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 *!program aklına gelir* *!midesi bulanır, tuvalete koşar*[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!!
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Rahan, 23 Mayıs 2004 00:40 tarihinde demiş ki: *!program aklına gelir* *!midesi bulanır, tuvalete koşar* +9482428498534[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 *!rahana torba tutar* *!Kendide içine kusar*[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 of ya ne gereksiz salak sulak şeylerle uğraşılıyor bu memlekette[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 işin kötüsü bunlar yüzünden adam gibi film program kalmadı tvlerde, tüm hafta işkence gibi, allahtan cnbc-e varda sıyırmıyoruz[signature][hline]sonunda yeniledim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aslında ben show tv'den beklerim bu tip programlar ne bileyim show tv magazindi zartdu caner'di tilün'dü vs....[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider...
Öne çıkan mesajlar