Alis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Aynen :) kasa kismi ile ilgiliyim bende o halde :) nese yapicak birsey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bulundugun sehiri yazarmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Hangi il yazarsan çok sevinicez be abi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Merhabalar.. Yanıtlayamadığım için pardon birkaç gündür pek vakit bulamıyordum. İstanbul'da oturuyorum ancak birkaç haftadır Trabzon'da kalıyorum (pc burada) birkaç hafta içerisinde geri döneceğim eğer o tarihe kadar satış olmazsa ilgilenenlere mesaj gönderip durumu belirtirim. Sistemi satın almak isteyen ciddi bir alıcının mesajlarını yanıtladım birkaç dakika önce büyük ihtimalle pazartesi günü satışı yapacağım şuan için son durum bu. Satış sonrası ya da kararın değişmesi halinde yine not düşüp durumu güncelleyeceğim. İlgilenenlere çok teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar